Breng structuur aan in je gedachten (tip 11)

De afgelopen dagen gaf ik al deze tips:

Vandaag weer een volgende tip:

Tip # 11 Breng structuur aan in je gedachten

Na alles wat ik geschreven de afgelopen dagen is het tijd om je te helpen structuur aan te brengen in je gedachten. Als je bij alle blogs meegeschreven hebt dan heb je al heel wat opgeschreven en bedacht. Nu kun je daar een structuur aan geven. Als je nog niet had meegeschreven kun je dit blad erbij pakken en bij elke blog de vragen langs lopen en op het blad schrijven. Als hulpmiddel heb ik daar het volgende bij gemaakt dat je kunt downloaden en afdrukken. Klik op het plaatje hieronder om deze pagina’s te downloaden

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, liefde, onrust, Stress met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.