Christelijke coach

Als je christen bent is het heel fijn een coach te hebben die snapt hoe jij in het leven staat. Een christelijk coach die coacht vanuit bijbelse waarden en normen en de bijbel er ook regelmatig bij pakt om je te bemoedigen. Een coach die met je bidt, als jij dat fijn vindt en ook voor je bidt tussen de sessies door. Die snapt met welke geestelijke strijd jij te maken hebt en je helpt hier vanuit het juiste perspectief naar te kijken.

De christelijke identiteit is heel belangrijk voor mij als coach. Mijn liefde voor God is zo groot dat ik het een duidelijke stempel in mijn praktijk wil geven. Je ziet het al als je de praktijkruimte binnenstapt. Hier en daar staan bemoedigende bijbelteksten en in de boekenkast staan veelal boeken die geschreven zijn vanuit een bijbelse invalshoek.

Christelijke coaching waarbij ‘christelijk’ niet alleen een naam is. Het is de rode draad in een coachtraject. Professionele coaching met een duidelijke christelijke identiteit. Het geloof krijgt die plaats die jij graag wenst. Ik vraag altijd van te voren in hoeverre jij het geloof een plaats wilt geven in een traject, zodat jij je echt op je gemak voelt. Dat vind ik belangrijk.

Ben jij op zoek naar een christelijke coach? Surf maar eens lekker rond op deze website om de sfeer alvast voor te proeven. ‘Smaakt’ het naar meer? Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

Meer over de werkwijze lees je hier

Groei en Bloei Coaching – christelijk coach biedt vrouwencoaching, opvoedcoaching, relatiecoaching en vanaf najaar 2021 ook overgangscoaching (gecombineerd in een traject zie vrouwencoaching).