Relatiecoaching

Zijn de volgende vragen voor jullie herkenbaar?

Loopt jullie relatie op dit moment niet zo lekker? Zou je weer meer van elkaar willen genieten?

Zijn jullie meer huisgenoten voor elkaar dan geliefden? Willen jullie dat de romantiek weer gaat opleven?

Maken jullie veel ruzie of heb je veel onenigheden? Zouden jullie beter willen leren communiceren?

Zorgt de opvoeding van jullie kinderen voor veel spanning tussen jullie twee? Zouden jullie liever als goed werkend team de kinderen willen opvoeden en zo een positieve sfeer in huis willen creëren?

Voelen jullie je gevangen in jullie relatie en zou je meer vrijheid willen ervaren?

Zijn jullie toen jullie trouwden in de kerk getrouwd en willen jullie ook nu nog God betrekken in jullie huwelijksrelatie? Is jullie geloof belangrijk bij de keuzes die je maakt?

Coachtraject christelijke relatiecoaching

Een relatiecoachtraject bij Groei en Bloei Coaching zou weleens het steuntje in de rug kunnen zijn dat jullie nodig hebben om jullie relatie weer stevig te maken! Christelijke hulp voor jullie relatie die uitgaat van bijbelse waarden en normen.

Relatiecoaching kan zowel met jullie samen als stel, maar ook alleen met jou als vrouw. Na afloop van een individueel coachtraject krijg ik regelmatig als reactie te horen dat het coachtraject niet alleen goed was voor de vrouw zelf maar dat het ook veel impact heeft gehad in haar relatie met haar man (en ook in de relatie met haar kinderen als ze die heeft). Je kunt ook kiezen voor een combinatie. Sommige momenten kom je alleen, andere keren komen jullie samen.

Wat is relatiecoaching?

Coaching is een laagdrempelige, opbouwende, bemoedigende en gelijkwaardige manier van gespreksvoering waarbij degene die gecoacht wordt zelf verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van de al aanwezige (soms verborgen of ondergesneeuwde) competenties. Bewustwording en opsporen van de al aanwezige kennis, vaardigheden en talenten maken een groot deel uit van een coachtraject. Het traject is er vervolgens op gericht om deze in de praktijk toe te gaan passen. De persoonlijke effectiviteit wordt hierdoor vergroot.

Bij relatiecoaching wordt ingezoomd op de relatie.

Welke signalen geef je af (vaak onbewust)? Waar liggen de behoeften? Wat zijn de verwachtingen van elkaar? Hoe kun je effectiever communiceren met elkaar? Hoe zorg je ervoor dat ieder zichzelf kan blijven ontplooien en ruimte krijgt terwijl de relatie ook opgebouwd  en sterker wordt?

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel graag wat ik voor jullie kan betekenen.