Vrouwencoaching

Christelijk coach voor vrouwen

Een individueel traject doorlopen we  met behulp van een werkmap. De werkmap geeft een duidelijke richting aan de stappen die je zult nemen zodat je het proces goed voor ogen hebt en weet wat er komen gaat. Er is altijd oog voor jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen, daarvoor zullen we regelmatig uitstapjes maken uit de methode en andere middelen gebruiken om te komen tot de kern. Heb jij wensen t.a.v. jouw persoonlijke trajecten dan kun je die altijd aangeven. Geen enkel traject is hetzelfde. Het is dus altijd maatwerk, toegespitst jou en de omstandigheden waar jij mee te maken hebt. 

Het coachtraject start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden vragen gesteld die uiteindelijk leiden tot het in kaart brengen van de gebieden waarop jij graag coaching zou willen krijgen. We zullen dan extra insteken op de voor jou belangrijke gebieden tijden het coachtraject.

Een duidelijke structuur tijdens het coachtraject

Waar loop je keer op keer in vast? Hoe komt het dat je zo vaak stress. onrust ervaart? Hoe komt het dat je onzeker bent? zijn vragen die tijdens het coachtraject naar boven komen en je gaat steeds meer ontdekken waarom je de persoon geworden bent die je nu bent. We blikken terug naar het verleden, zoomen daarnaast in op het heden en maken plannen voor de toekomst. Alles in het tempo dat bij jou past. De gebieden Geloof, Persoonlijke groei, dankbaar leven, Gezond leven, en relaties komen als leidende thema’s terug in het traject. Geest, ziel en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We gaan voor herstel van alledrie! Lees hier meer over de stappen die je gaat zetten tijdens een traject.

Spreekt dit je aan? Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of dit is waar je mee aan de slag wilt gaan.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching

Wat is coaching?

Coaching is een laagdrempelige, opbouwende, bemoedigende en gelijkwaardige manier van gespreksvoering waarbij degene die gecoacht wordt zelf verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van de al aanwezige (soms verborgen of ondergesneeuwde) competenties. Bewustwording en opsporen van de al aanwezige kennis, vaardigheden en talenten maken een groot deel uit van een coachtraject. Het traject is er vervolgens op gericht om deze in de praktijk toe te gaan passen. De persoonlijke effectiviteit wordt hierdoor vergroot.