Over mij

Coach Corrie

Corrie van Zwol

Ik ben Corrie van Zwol. Getrouwd, moeder van 3 tieners en christencoach voor vrouwen, echtparen en opvoeders

Ik ben graag onder de mensen en hou er van om mooie gesprekken te voeren en in een bemoedigende omgeving te zijn. Leven vanuit rust is en passie voor mij geworden, die ik graag met ander mensen wil delen. Het geloof neemt daarin een belangrijke plaats in. God is een God van liefde en ik geloof dat wij Zijn rust mogen ervaren. 

Door mijn eigen ervaring met burn-out, fulltime moederschap en werk-privebalans heb ik geleerd om continu een goede balans te zoeken en te leven vanuit rust. Ik wil gehoor geven aan het verlangen om vrouwen te helpen, waarvan ik geloof dat God het in mijn hart heeft gelegd. Dit verlangen had ik al jaren. Ik begon met het leiden van vrouwengroepen maar wilde meer.

Christelijke coach

In 2016 besloot ik de TotalBalance training te volgen omdat ik graag als christelijke coach aan de slag wilde gaan. Tijdens deze training ben ik klaargestoomd om zelf een coachingspraktijk te beginnen vanuit Bijbels perspectief.  In januari 2017 was de coachpraktijk een feit. In de coachpraktijk coach ik voornamelijk vrouwen maar inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een bredere doelgroep. De coachpraktijk is uitgegroeid tot een goedlopende, professionele praktijk. De eerste 3 jaar coachte ik in de woonkamer. Door de groei van de praktijk is er in 2020 een prachtige praktijkruimte aangebouwd voor het huis waar nu in gecoacht wordt. 

Relatiecoach

Naast individuele coaching ben ik ook relatiecoaching aan gaan bieden. Tijdens coachtrajecten die ik de met cliënten doorlopen heb, bleek daar behoefte naar te zijn. Ik heb de opleiding relatiecoach gevolgd om deze dienst toe te kunnen voegen aan de praktijk. Naast coaching van echtparen komt deze coachervaring ook heel goed van pas in individuele trajecten waarbij de relatie met andere mensen vaak ter sprake komt. 

Opvoedcoach

Mijn ervaring in het onderwijs en mijn ervaring als moeder zorgen voor een goede bagage om anderen te kunnen steunen in de opvoeding van hun kinderen. Met de opleiding tot opvoedcoach kon ik deze dienst mooi integreren in de coachpraktijk. Vaak komt het thema opvoeding ter sprake in een individueel traject of tijdens een relatiecoachingstraject met echtparen (de opvoeding van kinderen kan voor wrijving zorgen in een relatie, door dit thema te integreren in het traject wordt hier ook de juiste balans in gevonden).

Professionaliteit

Ik volg voortdurend cursussen/opleidingen en lees veel studieboeken om mijn coachvaardigheden op peil te houden en verder te ontwikkelen. Tevens neem ik meerdere keren per jaar deel aan intervisie.

Momenteel ben ik bezig met een studie over de overgang bij de vrouw. Wist je dat de eerste overgangsfase als begint rond je 40e? Hormonen hebben hier een belangrijke invloed op. Ik leer nu meer over deze werking van hormonen bij vrouwen zodat ik nog beter aan kan sluiten bij de vrouwen die ik coach. Ook leer ik meer over de invloed van voedsel op het geestelijk en lichamelijk welzijn en kan daar in de nabije toekomst adviezen over geven. Wil jij je goed voorbereiden op de fase van de overgang en zorgen dat je stevig in je schoenen komt te staan om deze fase makkelijker te maken? Neem dan vooral contact op om te kijken wat ik hierin voor jou kan betekenen! 

Kom je kennis maken?

Ben je op zoek naar balans en zoek je iemand die je daarbij kan helpen? Ik zie ernaar uit je te ontmoeten tijdens een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel mij en ik neem z.s.m. contact met je op om kennis te maken. E-coaching voor als je ver buiten Eindhoven woont behoort ook tot de mogelijkheden.

Christelijke coaching

Ben je op zoek naar een christelijke coach en spreekt de werkwijze van Groei en Bloei Coaching je aan? Neem gerust vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching