Over mij

Corrie van Zwol

Ik ben Corrie van Zwol. Getrouwd, moeder van 3 kinderen (2004,2007 en 2009) en (christen)coach voor vrouwen die door de vele ballen die ze in de lucht moeten houden de balans zijn kwijt geraakt.

Door mijn eigen ervaring met burn-out, fulltime moederschap en werk-privebalans heb ik geleerd om continu een goede balans te zoeken en te leven vanuit rust. Ik wilde gehoor geven aan het verlangen om vrouwen te helpen, waarvan ik geloof dat God het in mijn hart heeft gelegd. Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding met een bijbelse basis en heb deze gevonden.

In 2016 heb ik de TotalBalance training gevolgd en ben zo gecertificeerd TotalBalance Coach geworden. Tijdens deze training ben ik klaargestoomd om zelf een coachingspraktijk te beginnen vanuit Bijbels perspectief en daarbij gebruik te maken van de TotalBalancemethode die gebaseerd is op therapie, coaching en pastoraat. In de coachpraktijk coach ik voornamelijk vrouwen maar inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een bredere doelgroep.

Naast individuele coaching ben ik ook relatiecoaching aan gaan bieden. Tijdens coachtrajecten die ik de met cliënten doorlopen heb bleek daar behoefte naar te zijn. Ik heb de opleiding relatiecoach gevolgd om deze dienst toe te kunnen voegen aan de praktijk.

Mijn ervaring in het onderwijs en mijn ervaring als moeder zorgen voor een goede bagage om anderen te kunnen steunen in de opvoeding van hun kinderen. Met de opleiding tot opvoedcoach kon ik deze dienst mooi integreren in de coachpraktijk. Vaak komt het thema opvoeding ter sprake in een individueel traject of tijdens een relatiecoachingstraject met echtparen (de opvoeding van kinderen kan voor wrijving zorgen in een relatie, door dit thema te integreren in het traject wordt hier ook de juiste balans in gevonden).

Ik ben aangesloten bij het TotalBalance netwerk waar ik ook deelneem aan intervisie en trainingsdagen. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen/opleidingen en lees ik veel studieboeken om mijn coachvaardigheden op peil te houden en verder te ontwikkelen.

Ben je op zoek naar balans en zoek je iemand die je daarbij kan helpen? Ik zie ernaar uit je te ontmoeten tijdens een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel mij en ik neem z.s.m. contact met je op om kennis te maken. E-coaching voor als je ver buiten Eindhoven woont behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een christelijke relatiecoach en spreekt de werkwijze van Groei en Bloei Coaching je aan? Neem gerust vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.