Achter de wolken schijnt de zon

REFLECTIE

Laatst maakte ik tijdens een wandeling deze prachtige foto waarin de lucht prachtig gereflecteerd wordt in de plassen die op het weiland lagen.

Wat genoot ik van de zon die zich achter de wolken liet zien maar ook tussen de wolken door waardoor hij goed te voelen was en veel licht bracht.

Ik had dit zo nodig na de druiligere maanden deze winter. Ook in mijn persoonlijke leven heb ik de afgelopen weken gereflecteerd. Ik was wekenlang vreselijk moe en miste de energie die ik normaal heb. Ik kende mezelf niet meer helemaal. De winter en de overgang lijken de oorzaak. Het deed me bewust en noodzakelijk stilstaan bij wat er leefde in mijn hart. Nadenken over de vraag. Waar heb ik behoefte aan? Dat was in de eerste plaats rust. En die heb ik gepakt de afgelopen twee weken. Ik heb twee weken vakantie gehad. Het duurde even maar de laatste 4 dagen voel ik dan toch eindelijk de energie weer wat terug komen. Hopelijk piept de zon wat vaker door de wolken de komende tijd want die maakt een hoop goed. Wat heb ik zin in de lente en wat ben ik blij dat hij voor de deur staat!

Achter de wolken schijnt de zon. Daar maakte ik ook een mooie foto van. In ieders leven drijven er weleens wolken voorbij. Ook in die van mij. Het wil ons soms een boodschap doorgeven. Een tijd van reflectie en stilstand kan dan veel goeds doen. In deze foto’s zette ik deze boodschap vast in een beeld en ik geniet er nog even van na!

Is het voor jou tijd voor reflectie? Kun je daar een (christelijke)coach bij gebruiken? Ik help je graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om te leven vanuit rust en stevig in je schoenen de toekomst tegemoet te treden!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, onrust, Stress met de tags , , , . Bookmark de permalink.