Waar laad jij van op?

Ik plan regelmatig wat tijd in om ‘aan te rommelen’. Even tijd op lekker op te laden na een periode van hard werken.

Onze telefoons en andere apparaten geven het vanzelf aan als ze opgeladen moeten worden. Hoe zit dat bij jezelf? Herken jij de signalen van je lichaam en je geest die aangeven dat je laag in je energie zit en zou moeten opladen? En weet je dan ook hoe je weer opgeladen kunt worden? Neem je daar ook de tijd voor? Weet jij wat je energieslurpers zijn en wat je energiegevers zijn?

We leven in een tijd waarin energie duur is en duurzaamheid een populair thema is. Heb jij daar ook weleens over nagedacht over jouw persoonlijke leven? Ga jij duurzaam met jezelf om? Of loop je steeds weer opnieuw op je tandvlees en ben je van hot naar her aan het rennen?

Leven vanuit rust. Het is een manier van leven voor mij geworden. En ja, ik doe best nog veel en moet ook altijd waakzaam blijven maar ik heb mijn manieren gevonden om bij tijds weer bij te tanken. Ik weet wat mij energie kost en waar ik energie van krijg en doe mijn uiterste best dit in balans te houden.

Waar laad jij van op? Hoe zit jij in je energie?

Loop jij er al langere tijd tegen aan dat je maar niet tot rust kan komen (lichamelijk of geestelijk)? Wil jij hier eens samen met een coach over sparren? Ik loop graag een tijdje met je mee! Hoe ik dat doe lees je op deze website. Neem contact op als je eens kennis zou willen maken. Dit kan in de praktijkruimte of via videobellen.

Dit bericht is geplaatst in balans, onrust, Stress met de tags , . Bookmark de permalink.