Alles komt goed

Terwijl ik in mijn praktijkruimte zit en de storm eromheen hoor razen borrelt er ineens een gedicht in me op. Velen die bij mij voor coaching komen zitten in een storm in hun leven. Er is verlangen naar rust. Verlangen om te luisteren naar wat diep van binnen leeft. Soms is t ‘binnen’ ook aan t stormen. Dan is t nodig eerst de ziel tot rust te brengen. Verlangen naar ‘binnen’ is er niet altijd meteen. Het is ook weleens spannend. Maar wat als daar binnen nu ook God woont? Is het dan niet een mooie wetenschap dat je daar veilig kunt schuilen? Die schuilplaats wens ik jou toe.

De storm die om je heen woedt,

doet verlangen naar ‘t naar binnen gaan’.

Verlangen naar een plaats om te schuilen,

misschien wel te huilen

Verlangen naar de stilte zodat je kunt verstaan,

de stem die zachtjes zegt: ‘Alles komt goed’

Woedt er in jouw leven of hart ook een storm die maar niet tot bedaren komt? Wil je daar samen met iemand naar kijken om deze weer tot kalmte te brengen? Kom eens langs voor een kennismaking (of vraag een online kennismaking aan! ). Ik vertel je graag hoe ik je als christelijke coach kan helpen!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, onrust, Stress, toekomst met de tags , , , . Bookmark de permalink.