Spreken voor vrouwen of groepen

Vorige week mocht ik spreken voor een een groep van zo’n 70 vrouwen tijdens een vrouwenochtend. Wat was dat geweldig om te doen. Zo combineer ik mijn vorige beroep ook een beetje met het huidige. Naast 1-op-1 coaching is het ook mogelijk om mij uit te nodigen voor een groep. Ik heb hiervoor een speciale webpagina aangemaakt die je hier kunt vinden.

De reacties waren zeer positief. Zo zei iemand dat het net voelde of ik bij haar aan de keukentafel zat. Een ander reageerde met ” Wat is Corrie een fijne spreker. Het was een plezier om naar haar te luisteren. Echte een aanrader”.

Stuur mij gerust een bericht om te vragen naar de mogelijkheden!

Dit bericht is geplaatst in coachpraktijk, spreken voor groepen, Vrouw zijn, zelfbeeld met de tags , . Bookmark de permalink.