Ervaringen

Wat zeggen mensen die gecoacht zijn door Groei en Bloei Coaching?

Onderstaande reacties zijn overgenomen van evaluatiemomenten of reacties tijdens de coaching. Er worden regelmatig ook reacties achter gelaten op de site van ‘Ik zoek christelijke hulp’. Deze kun je hier lezen. Over ervaringen met coaching via internet lees je hier.

” Door het traject heb ik veel handvatten gekregen om mijn hele leven verder mee aan de slag te gaan. Ik ben me bewuster van wie ik ben, hoe God mij gemaakt heeft, wat zijn mijn valkuilen en wat mijn sterke kanten. Ik denk dat ik zekerder ben geworden van mezelf, dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik goed ben zoals ik ben, dat God mij zeer goed vindt zoals ik ben. Als ik terugkijk zie ik echt dat God er bij was en dat Hij door je heen werkte: door de bijbelgedeeltes en dagboekstukjes die je biddend uitzocht, door je luisterend oor, door de vragen die je stelde, de tips die je gaf, maar ook gewoon praktisch door het doorlopen van de methode die zoveel verschillende facetten van het leven (met God) belicht. Jij hebt “water gegeven” en God geeft de groei (&bloei), alle eer aan Hem!!. God is de basis van het traject. Daarnaast ben je echt een goede coach, met inmiddels behoorlijk wat ervaring. Je leeft voor waar je over praat, je bent betrouwbaar en rustig”

” Ik heb geleerd om gezonde zelfreflectie toe te passen, geleerd wie ik in de kern eigenlijk ben, dat ik meer voor mezelf mag gaan opkomen, dat iedereen anders is en dat dat oké is. Ik had verwacht dat het wat oppervlakkiger zou zijn dan dat het is. Die diepgang zorgt voor ware persoonlijke groei i.p.v. tijdelijke oplossingen. Het is echt een mooie zet naar een nieuwe versie van mijzelf “

” Je bent een fijne coach, die met heel veel liefde mij heeft begeleid. Dit traject heeft me heel erg geholpen voor de toekomst. Je weet waar je het over hebt en wat je doet, waardoor ik het vertrouwen had dat er ook echt iets ging veranderen”


“Hoe moe ik ook ben, ik kom altijd met meer energie bij jou vandaan!”


“Ik ben je heel dankbaar voor de moed, het vertrouwen, de steun, het inzicht, de wijsheid en de onvoorwaardelijke acceptatie en liefde die je met mij hebt gedeeld. Je bent als coach een vis in het water!


“Lieve Corrie, je bent een ontzettend lieve, geduldige en goede luisteraar. Het is mooi om te zien hoe de Here God door je heen werkt en je gebruikt. Het is geen toeval dat ik bij jou terecht ben gekomen”


” De methode van TotalBalance steekt goed in elkaar. Het is niet heel ‘zware’ stof en toch daagt het uit om diep naar binnen te kijken. Het materiaal samen met jouw deskundigheid en op de persoon toegespitste invulling zijn tof ‘


“Door een burnout kwam ik met de hulpverlening in aanraking. Ik merkte echter dat ik behoefte had om de dingen waar ik tegen aanliep meer vanuit een christelijk perspectief te benaderen. Corrie van Zwol heeft mij daarbij aan de hand genomen met behulp van het materiaal van TotalBalance. Het heeft mij stapsgewijs verder geholpen in mijn proces. Met name ook haar Bijbelse input en inzichten waren heel waardevol”


“Ik heb geleerd wie ik ben als persoon en dat dit ook goed is. Daarnaast heb ik veel handvaten gekregen die mij helpen met mijn valkuilen om te gaan. Mijn focus in mijn leven is volledig anders nu en ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en mijn toekomst. Ik had nooit verwacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel ‘rommel’ zou kunnen opruimen en zo snel een stijgende lijn zou zien in mijn leven. Ik voelde mij erg op mijn gemak en voelde me echt gehoord”


“Ik heb het zeer fijn gevonden dat ik bij groei en bloei coaching terecht kon. Ze is een luisterend oor geweest en heeft mij zeer goed geholpen mijn eigen identiteit weer te vinden”


” Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Je laat me echt nadenken over dingen zonder een oordeel te geven en dat vind ik fijn”


“Door jou heb ik leren relativeren en kijken wat voor mij belangrijk is. Ik heb me lang laten beïnvloeden door anderen. Het is fijn dat ik met jouw hulp duidelijk krijg wat ik
belangrijk vind”


“Je kan heel goed luisteren en filteren waar het (pijn)punt ligt”


“Ik heb door jou geleerd dingen stap voor stap te doen en de tijd te nemen; de dingen in perspectief te zien, me minder zorgen te maken over morgen en (sneller) meer de dingen bij God te brengen. Dingen worden zo niet alleen een hoofdzaak maar ook een hartzaak”


“Dit traject heeft me veel inzage gegeven in mijzelf, mijn relatie met God. Je bent daarin stimulerend geweest. Je hebt de richting en focus bewaard van het proces”

Sommige mensen waar ik een tijdje mee mee mag lopen, laten een beoordeling achter op de website van  “Ik zoek christelijke hulp”. Door op bovenstaand plaatje te klikken kun je de reviews van deze mensen lezen.

Lees hier wat mensen over de TotalBalance methode zeggen!