Ervaringen

Wat zeggen mensen die gecoacht zijn door Groei en Bloei Coaching?

” De methode van TotalBalance steekt goed in elkaar. Het is niet heel ‘zware’ stof en toch daagt het uit om diep naar binnen te kijken. Het materiaal samen met jouw deskundigheid en op de persoon toegespitste invulling zijn tof ‘


“Door een burnout kwam ik met de hulpverlening in aanraking. Ik merkte echter dat ik behoefte had om de dingen waar ik tegen aanliep meer vanuit een christelijk perspectief te benaderen. Corrie van Zwol heeft mij daarbij aan de hand genomen met behulp van het materiaal van TotalBalance. Het heeft mij stapsgewijs verder geholpen in mijn proces. Met name ook haar Bijbelse input en inzichten waren heel waardevol”


“Ik heb geleerd wie ik ben als persoon en dat dit ook goed is. Daarnaast heb ik veel handvaten gekregen die mij helpen met mijn valkuilen om te gaan. Mijn focus in mijn leven is volledig anders nu en ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en mijn toekomst. Ik had nooit verwacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel ‘rommel’ zou kunnen opruimen en zo snel een stijgende lijn zou zien in mijn leven. Ik voelde mij erg op mijn gemak en voelde me echt gehoord”


“Ik heb het zeer fijn gevonden dat ik bij groei en bloei coaching terecht kon. Ze is een luisterend oor geweest en heeft mij zeer goed geholpen mijn eigen identiteit weer te vinden”


” Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Je laat me echt nadenken over dingen zonder een oordeel te geven en dat vind ik fijn”


“Door jou heb ik leren relativeren en kijken wat voor mij belangrijk is. Ik heb me lang laten beïnvloeden door anderen. Het is fijn dat ik met jouw hulp duidelijk krijg wat ik
belangrijk vind”


“Je kan heel goed luisteren en filteren waar het (pijn)punt ligt”


“Ik heb door jou geleerd dingen stap voor stap te doen en de tijd te nemen; de dingen in perspectief te zien, me minder zorgen te maken over morgen en (sneller) meer de dingen bij God te brengen. Dingen worden zo niet alleen een hoofdzaak maar ook een hartzaak”


“Dit traject heeft me veel inzage gegeven in mijzelf, mijn relatie met God. Je bent daarin stimulerend geweest. Je hebt de richting en focus bewaard van het proces”

Sommige mensen waar ik een tijdje mee mee mag lopen, laten een beoordeling achter op de website van  “Ik zoek christelijke hulp”. Door op bovenstaand plaatje te klikken kun je de reviews van deze mensen lezen.