Visie

Christelijke coaching vanuit bijbels perspectief

Groei en Bloei Coaching werkt vanuit een christelijke visie. Het geloof is de basis van waaruit gecoacht wordt. Je worstelingen vanuit een bijbels perspectief bekijken kan ook een enorme groei in je geloofsleven tot gevolg hebben. Thema’s als vergeven, het verleden achter je laten en je uitstrekken naar de toekomst, liefhebben en geloven hebben een belangrijke plaats in het traject. De praktische toepassing van bijbelteksten is verweven in iedere sessie.

Methode

Er wordt gewerkt met een werkmap die ook rekening houdt met jouw persoonlijke wensen en leerdoelen. Lees hier meer over deze methode en werkwijze.

Een biddende coach

Als jij gebed ook fijn vindt krijgt dat ook een belangrijke plaats tijdens de sessies. Ik vraag tijdens een kennismakingsgesprek altijd of jij dit fijn vindt. Heb je dat liever niet dan is dat geen enkel probleem. 

Christelijke benadering bij jouw hulpvraag

Ben je op zoek naar christelijke hulp waarbij de christelijke benadering van jouw problemen een belangrijke plaats inneemt? Zou je na het lezen van de informatie op deze website meer willen weten? Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of dit de hulp is die je zoekt.

Groei en Bloei Coaching biedt persoonlijke coaching voor vrouwen, relatiecoaching en opvoedcoaching. De praktijk is gevestigd in Eindhoven. Woon je ver van Eindhoven af maar spreekt de manier van werken je zo aan dat je graag een coachtraject zou willen starten? Coaching via internet behoort ook tot de mogelijkheden.