Visie

Christelijke coaching vanuit bijbels perspectief

Groei en Bloei Coaching werkt vanuit een christelijke visie. Het geloof is de basis van waaruit gecoacht wordt. Je worstelingen vanuit een bijbels perspectief bekijken kan ook een enorme groei in je geloofsleven tot gevolg hebben. Thema’s als vergeven, het verleden achter je laten en je uitstrekken naar de toekomst, liefhebben en geloven hebben een belangrijke plaats in het traject. De praktische toepassing van bijbelteksten is verweven in iedere sessie.

Methode

Er wordt gewerkt met de werkmap van TotalBalance. TotalBalance is een methode die ontwikkeld is door Carianne Ros en al vele mensen geholpen heeft weer in balans te komen met God, zichzelf en de mensen om hen heen. Lees hier meer over deze methode en werkwijze.

Een biddende coach

Als jij gebed ook fijn vindt krijgt dat ook een belangrijke plaats tijdens de sessies.

Bij de start van het coachtraject vraag ik je in hoeverre jij deze benadering belangrijk vindt.

Christelijke benadering bij jouw hulpvraag

Ben je op zoek naar christelijke hulp waarbij de christelijke benadering van jouw problemen een belangrijke plaats inneemt? Zou je na het lezen van de informatie op deze website meer willen weten? Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we samen kijken of dit de hulp is die je zoekt.

Groei en Bloei Coaching biedt persoonlijke coaching voor vrouwen, relatiecoaching en opvoedcoaching. De praktijk is gevestigd in Eindhoven. Woon je ver van Eindhoven af maar spreekt de manier van werken je zo aan dat je graag een coachtraject zou willen starten? Coaching via internet behoort ook tot de mogelijkheden.