Praktijkruimte

Na het voorzichtig opstarten van de coachpraktijk 3 jaar geleden is de coachpraktijk uitgegroeid tot een goed lopende, kleinschalige coachpraktijk. Daar past een mooie ruimte bij die helemaal gericht is op de coaching. De afgelopen maanden is deze praktijkruimte aangebouwd en vanaf 25 mei 2020 in gebruik genomen. Hieronder lees je over de ontwikkeling van de bouw de afgelopen maanden.

mei 2020

24 mei 2020

De praktijkruimte is klaar. Vanaf maandag 25 mei zal er gecoacht worden in deze mooie praktijkruimte!

17 mei 2020

Gisteren de hele dag geschilderd. Het is nu echt bijna klaar! Als alles mee zit kan de coachruimte na het hemelvaartweekend in gebruik genomen worden.

Nog heel even en dan is de praktijkruimte klaar. Als het klaar is gaat het er van binnen ongeveer zo uit zien:

April 2020

23 april

Er wordt weer wat vaker gewerkt. De binnenkant wordt deze week betimmerd met gipsplaten en aan de buitenkant is vandaag ook weer iets bij gekomen.

schuine rand bij venster is gemaakt
De vloer is gestort en vlak gemaakt

16 april 2020

Gisteren is er weer een kleine stap vooruit gezet in de bouw van de praktijk ruimte. De wc-ruimte is nu duidelijk te zien en de dakrand is betimmerd.

15 april 2020

Omdat de oplevering van de praktijkruimte door de huidige maatregelen nog langer op zich laat wachten, ben ik een beetje aan het knutselen geweest met kleuren en ideeën om ook de uitstraling op social media passend te maken bij hoe de ruimte er straks uit gaat zien.

De meubel zijn al maanden geleden besteld en staan in opslag om geleverd te worden zodra alles klaar is. Leidende kleuren worden: mintgroen, grijs, zwart en wit. Passend bij de website en mijn huidige visitekaartje. De foto’s rechts zijn van de stoelen die er in komen. 4 groene aan een witte ronde tafel en 2 losse grijze fauteuils. 

Ik wil jullie alvast een sneak preview geven.

Maart 2020

1o maart 2020

Zoals je wellicht al gezien hebt is het al een tijdje stil rondom de voortgang van de bouw van de coachpraktijk. Er zijn nog geen verdere werkzaamheden verricht. Mijn geduld wordt aardig op de proef gesteld. Ik hoop snel weer mooie stappen te kunnen melden maar ben daarin uiteraard afhankelijk van de aannemer en vele andere vakmensen die het werk moeten uitvoeren. Houd de site vooral regelmatig in de gaten!

Februari 2020

13 februari 2020: De leidingen en afvoer zijn aangelegd voor de verwarming en ook voor het toilet en het wasbakje.

11 februari 2020: Er is de afgelopen tijd aan de binnenkant gewerkt. Eerst het aftekeningen van leidingen en stroomvoorziening. Vandaag is er gefreest.

1 febuari 2020: Het dak zit er op! Aankomende week komen de elektriciën en de loodgieter langs.

Januari 2020

22 januari 2020: De buitenmuren zijn gemetseld en het raamwerk voor het dak zit er op:

21 januari 2020:

21-01-2020 Alle kozijnen zijn gesteld, het kozijn uit de keuken is verwijderd en verbinding met keuken is dichtgemetseld
De binnenmuren zijn gemetseld
Een deel van het kozijnwerk is geplaatst

November 2019:

Fundering is gestort