Praktijkruimte

Op dit moment wordt er een praktijkruimte aangebouwd.

Na het voorzichtig opstarten van de coachpraktijk 3 jaar geleden is de coachpraktijk uitgegroeid tot een goed lopende, kleinschalige coachpraktijk. Daar past een mooie ruimte bij die helemaal gericht is op de coaching. Ik houd jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Deze kunnen jullie hier volgen.

Vanaf zeer binnenkort zal er dus gecoacht worden in deze speciaal daarvoor bedoelde ruimte. Tot die tijd nog gewoon in onze huiskamer, waar ook heel goed gecoacht kan worden maar de tijd wat krapper is om gesprekken in te plannen ivm het gezin. Dus letterlijk en figuurlijk straks meer ruimte voor coaching! Uiteraard volgt er een openingsfeest als alles helemaal klaar is! Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Maart 2020

1o maart 2020

Zoals je wellicht al gezien hebt is het al een tijdje stil rondom de voortgang van de bouw van de coachpraktijk. Er zijn nog geen verdere werkzaamheden verricht. Mijn geduld wordt aardig op de proef gesteld. Ik hoop snel weer mooie stappen te kunnen melden maar ben daarin uiteraard afhankelijk van de aannemer en vele andere vakmensen die het werk moeten uitvoeren. Houd de site vooral regelmatig in de gaten!

Februari 2020

13 februari 2020: De leidingen en afvoer zijn aangelegd voor de verwarming en ook voor het toilet en het wasbakje.

11 februari 2020: Er is de afgelopen tijd aan de binnenkant gewerkt. Eerst het aftekeningen van leidingen en stroomvoorziening. Vandaag is er gefreest.

1 febuari 2020: Het dak zit er op! Aankomende week komen de elektriciën en de loodgieter langs.

Januari 2020

22 januari 2020: De buitenmuren zijn gemetseld en het raamwerk voor het dak zit er op:

21 januari 2020:

21-01-2020 Alle kozijnen zijn gesteld, het kozijn uit de keuken is verwijderd en verbinding met keuken is dichtgemetseld
De binnenmuren zijn gemetseld
Een deel van het kozijnwerk is geplaatst

November 2019:

Fundering is gestort