Groeien heeft tijd nodig

Gestage groei maakt rijk. Wortelen in Gods liefde brengt groei

Gestage groei maakt rijk…..

Deze leerzame tekst zette ik 2 weken geleden op dit bord dat in mijn praktijkruimte staat. De tekst heeft meerdere betekenissen voor mij.

Ruim 3 jaar geleden gooide ik het roer om. Ik zei mijn baan op en begon aan een nieuw avontuur. Ik starte met een eigen coachpraktijk gebaseerd op een bijbelse visie. Ik had echt het gevoel dat God mij zei dat ik dit moest doen. 

In het begin was dat best spannend deze stap in geloof. Want hoe laat je nou een coachpraktijk groeien? Hoe zorg ik dat mensen mijn praktijk ontdekken en wel op zo’n manier dat het bij mij past. Telkens weer ‘hoorde’ ik daar die zachte stem: “langzame groei maakt ‘rijk’ en brengt jou wat je nodig hebt” 

Ik heb veel aandacht kunnen geven aan mijn eerste cliënten en heb mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen. Wat een rijkdom om gewoon jezelf te kunnen zijn in je werk. En wat is mijn liefde voor mensen gegroeid! 

Nu, een aantal jaren verder, kan ik zeggen dat ik een coachpraktijk heb met een mooie omvang. Ik heb nu zelfs een echte praktijkruimte voor het huis staan? Ik voel me als coach als een vis in het water en geniet van elke cliënt die mij het vertrouwen schenkt om op ontdekkingstocht te gaan en met mij aan de ‘hand’ stappen in persoonlijke groei maakt. Ook die groei gaat ‘gestaag’. 

We werken eerst aan de wortel van de onrust. Net als de stekjes die voor dit bord staan. Langzaam komen er wortels aan. Nu nog heerlijk in t water. Straks wordt het harder werken in de grond. Ook dan is mijn zorg nodig. Het wordt wat makkelijker als de plant genoeg wortels heeft. 

Mag ik jou helpen te wortelen in Gods liefde zodat jij een stevige basis hebt in relatie tot God, jezelf en de mensen om je heen?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, geloof, Vrouw zijn met de tags , , . Bookmark de permalink.