Gun de ander jou!

Heb jij ook van die mensen om je heen waar je blij van wordt? Iemand waar je zo lekker mee kan kletsen onder het genot van een bakje koffie? Die gezellige caissière in de supermarkt? Iemand die creatief is en wat moois heeft gemaakt? Iemand die op het juiste moment de juiste woorden gebruikte? Je kunt er vast nog meer noemen!

Wat zou het leven kleurloos zijn als deze mensen niet deden waar ze blij van worden! Heerlijk is het om te zien dat mensen uit hun comfortzone durven komen en anderen blij maken met hun gaven en talenten.

Doe jij dat wat je diep van binnen het liefste doet of houdt iets ( misschien onzekerheid?) je tegen? Bang wat anderen er van zullen vinden? 

In mijn vorige blog schreef ik de zin die ik vaak in mijn coachpraktijk gebruik: ‘Gun de ander jou! Echt waar, sommige mensen zitten op jouw inbreng te wachten. Als jij je beweegt in de omgeving en met de mensen waar jij blij van wordt dan zijn daar mensen die jij iets te bieden hebt op jouw unieke wijze. Als puzzelstukjes die bij elkaar passen. 

Voel jij je nu misschien in je schulp zitten? Een grijze muis? Onzeker of jij er wel toe doet? Ik ontdek graag samen met jou wat jou motiveert. Welke mensen jou motiveren en in welke omgeving jij je graag bevindt en prettig voelt. Zodat ook jij gaat stralen en het die ander gunt om van jouw gaven en talenten te genieten! Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, liefhebben, zelfbeeld met de tags , , . Bookmark de permalink.