opstapje

Mijn lieve man is dit weekend druk bezig met de bestrating rondom de praktijkruimte. Een letterlijk opstapje om binnen te komen. Ik krijg er gelijk weer een symbolische gedachte bij. Net als een opstapje om binnen te komen is een coachtraject een opstapje naar een volgende stap in je leven, next level, stevigere grond onder de voeten om zelf verder te stappen. 

Heb jij een opstapje nodig naar een nieuwe fase in je leven? Wil jij ‘next level’ gaan? Zie je op tegen een volgende ‘stap’ Kun je daar een steuntje bij gebruiken? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking en stap via deze letterlijke opstap de praktijkruimte binnen. Ik ontvang je graag!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in coachpraktijk, toekomst met de tags , , , . Bookmark de permalink.