Heb jij een steuntje in de rug nodig?

@mooikadootje maakte op mijn verzoek voor mij dit prachtige kussentje als ruggensteuntje voor wie het nodig heeft tijdens een coachsessie. 

Daarmee breng ik weer wat symboliek in de prakrijkruimte. Een kussentje als ruggensteuntje, een coachtraject als ‘ruggensteuntje’ en God die je helpt en steunt. 

Mijn favoriete bemoedigende bijbelteksten zijn op het kussen gedrukt:

Wees sterk en moedig Jozua 1:9

God zal je helpen en steunen Jesaja 41:10

Mijn wens is namelijk dat de mensen die ik coach en gedurende het traject een beetje op mij ‘leunen’ groeien naar steun ervaren bij God in iedere situatie. Ik wijs daarom heel vaak op Hem in gesprekken. In alles is dat te zien in mijn praktijk. Ook op een plankje boven de heerlijke fauteuils? die sinds vorige week aan de muur hangt!

Ben je op zoek naar een christelijke coach? Van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en te zitten in deze fauteuil eventueel met het kussentje in je rug. Coaching via internet is ook mogelijk. Helaas zonder dit kussentje dan? Maar vanuit jouw eigen comfortabele omgeving is de coaching ook heel doeltreffend!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in coachpraktijk, geloof met de tags , , . Bookmark de permalink.