Het beeld van de boekenkast

Wat is het weer heerlijk om te mogen na twee weken vakantie. Wat kan ik genieten van mijn werk ❤️

Vanmorgen gebruikte ik beeldspraak om iets uit te leggen. Het bijzondere is dat ik deze beeldspraak niet zelf bedacht heb maar twee andere vrouwen die ik gecoacht heb kwamen afzonderlijk van elkaar met deze beeldspraak. Nu mag ik het ook weer doorgeven aan anderen en vandaag was het precies dátgene wat aanspraak en verhelderde. Ik vergeleek een coachtraject met het ordenen van een boekenkast. Het leven kan soms ( in gedachten) erg chaotisch zijn. Met een coach breng je weer orde en structuur aan in je leven en gedachten. Het is als een boek pakken, er even in bladeren en dan besluiten wat je er mee doet. Je pakt een thema op (uit je verleden, heden of de toekomst) kijkt er naar en maakt een besluit. Je kunt kiezen voor accepteren, afsluiten, loslaten of te herinneren (en misschien is er ook nog wel een andere keuze). 

Ik maakte er aan het eind van de middag een tekening bij. Ik wil namelijk gaan oefenen met tekenen om wat ik zeg te ondersteunen met beeld. Ik kreeg vorige week voor mijn verjaardag een boek om te oefenen. Weer een nieuwe hobby.

Lijkt jouw leven of hoofd ook op die boekenkast waarbij alles door elkaar ligt? Zou je graag samen met een coach orde aanbrengen in je figuurlijke ‘kast’ en zo je denken en leven weer in rust en balans brengen? Neem vrijblijven contact op voor een kennismakingsgesprek.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, onrust, Stress, toekomst, vergeven, verleden met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.