Emotieregulatie

Vandaag deel ik een deel van een gebed met jullie (zie afbeelding hierboven) dat een cliënt geschreven heeft die al een aantal maanden door mij gecoacht wordt. Zij worstelde enorm met haar emoties en had na de vorige sessie enorm veel inzichten gekregen over hoe ze tegen emoties aankeek. Het heeft haar hartsgesteldheid veranderd afgelopen week en dat schreef ze uit in een gebed dat ze vandaag aan het begin van de coachsessie voorlas. De poorten van haar hart zijn open gegaan doordat ze ontdekt heeft dat ze haar emoties lange tijd als wapen gezien en gebruikt heeft. Ze ziet nu de mooie kant van emoties in en als van God gekregen gereedschap om te kunnen gebruiken ten goede. Ze merkte dat dat heel veel deed in haar hart en relatie. Zo mooi omdat te horen!! Ik mocht het met jullie delen!

Een voorbeeld van emotieregulatie op een bijbelse manier.

Ervaar jij emoties als heftig of zwaar? Zou jij ook willen dat ze als een instrument werken in plaats van een aanvalswapen? Neem vrijblijvend contact op een een kennismaking. Ik vertel je graag meer over het verloop van een coachtraject.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, onrust, relaties, zelfbeeld met de tags , . Bookmark de permalink.