Tweede advent

De tweede adventskaars brandt. Ik heb weer een bijbelvers uit Lucas 1 uitgekozen om verder over na te denken om jullie te bemoedigen.

Voor God is niets onmogelijk! Wat geeft dat hoop! Ik moet dan gelijk aan wat andere bijbelteksten denken. Bijvoorbeeld aan Marcus 10 waarin Jezus in vers 27 zegt : ‘Bij mensen is dat onmogelijk, maar niet bij God, want bij God is alles mogelijk’ en in Marcus 9:23 zegt Hij: ‘ Of ik iets kan doen? Alles is mogelijk voor wie gelooft’.

Ook moet ik denken aan Romeinen 8:32 ‘ Zal Hij, die Zijn eigen Zoon niet heeft gespaard, maar Hem om wille van ons allen heeft prijsgegeven, ons met Hem niet alles schenken?’

Wij denken vaak bij ‘alles’ aan dingen of aan uiterlijke zaken. Maar God kijkt naar het hart. Hij stuurde Jezus om ons vrij te maken. Vrij zodat er ruimte ontstaat voor meer… Als ik dat schrijf denk ik aan Psalm 37: 5 ‘Leg je leven in de handen van de HEER, vertrouw op Hem, Hij zal dit voor je doen’

De touwtjes van je leven in Zijn handen, durf jij ze aan Hem te geven? Vertrouw en zie wat er gebeurt!

Volgende week als de derde adventskaars brandt zoek ik weer een vers uit uit Lucas 1 om hier een bemoediging te schrijven.

Dit bericht is geplaatst in geloof, toekomst met de tags , , , . Bookmark de permalink.