Herstel van bevroren delen van de ziel

Een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching begint met het terugblikken naar het verleden. Worstelingen die je in het heden ervaart kunnen hun oorsprong hebben in iets dat in het verleden gebeurd is. Soms ben je je hier bewust van, soms is het iets dat je weggedrukt hebt en ver van weg wilt blijven. Dit kun je lang volhouden maar vroeg of laat wordt je er toch een keer mee geconfronteerd.

Naar die delen in de ziel die lange tijd weggestopt zijn of bevroren zijn gaan we op zoek. We zoeken naar de weg naar herstel waardoor er een nieuwe wereld open gaat met warmte, vrijheid en nieuwe energie. Je gaat zowel je verleden als het heden en de toekomst op een andere manier bekijken waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en je dingen durft te doen die je nooit eerder hebt durven doen of lange tijd niet gedaan hebt.

Samen met God is het veilig om terug te kijken naar wat gebeurt is. Je kunt dan langzaam rust gaan vinden voor je ziel dicht bij zijn liefdevolle Vaderhart. Daarom bied ik christelijke coaching aan.

Met de kou van deze decemberdagen leek dit me een mooie quote om te delen. Hij komt uit het boek ‘Tussen vlucht en verlangen’ van Dr Townsend, die overigens nog veel meer steengoede boeken heeft geschreven.

Christelijke coaching

Ben jij op zoek naar een christelijke coach? Kom gerust een langs voor een kennismakingsgesprek om te kijken of de coaching die ik bied past naar waar jij naar op zoek bent!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in onrust, toekomst, verleden met de tags , , , . Bookmark de permalink.