De reactie in jouw hart

Deze zin las ik laatst tijdens de voorbereiding van een vrouwenbijbelstudiegroep. Het raakt aan de dingen waar ik mee bezig ben in de coachpraktijk.

We moeten ons niet richten op het veranderen van onze omstandigheden, maar op het veranderen van de reactie in ons hart.

Shakespeare

Soms kun je de omstandigheden waar je in zit niet veranderen. Wat je dan wel kunt veranderen is de reactie van je hart. Maar hoe doe je dat als je altijd op een bepaalde manier gereageerd hebt of van huis uit deze manier van omgaan met situaties niet meegekregen hebt? Dan is het belangrijk om je hart te onderzoeken. Wat is er allemaal in je hart terecht gekomen waardoor je nu op een manier reageert die helemaal niet prettig voelt? Niet voor jezelf maar misschien ook niet voor je naasten. Soms zit er zoveel in je hart (en gedachten) dat je er geen grip op kunt krijgen. Dan kan het heel zinvol zijn om een coach in de arm te nemen, die samen met jou alles gaat ontvouwen, zodat er ruimte komt voor een nieuwe kijk op dingen, nieuwe reacties op situaties. Een ontspannenere blik op je omstandigheden.

Waak over je hart het is de bron van je leven! Uit welke bron put jij?

Christelijke coach

Ik coach vanuit een bijbelse basis. Dit houdt in dat ik geloof dat God de schenker is van het leven. Dat er geloof, hoop en liefde is die jouw hart kan vullen!

Ben jij op zoek naar een (christelijke) coach? Lees op je gemak deze website maar eens door om te kijken of de coaching die ik bied aansluit bij waar jij naar zoekt!

Aanschouwen en ontdekken, ontvouwen en verdiepen, vertrouwen en gaan…dat is de grote lijn van de stappen tijdens een coachtraject. Meer weten? Tijdens een kennismaking kan ik je er veel meer over vertellen! Bekijk op je gemak de website en vul het contactformulier in als je behoefte hebt er over door te praten. Ik neem dan z.s.m contact met je op.

Dit bericht is geplaatst in balans, grenzen aangeven, liefhebben, Stress, vergeven, zelfbeeld met de tags , , , , . Bookmark de permalink.