Leven vanuit rust

Zo vlak voor de vakantie in het zuiden van het land vond ik het wel weer eens tijd worden voor een berichtje vanuit de coachpraktijk. Op zoek naar een plaatje met een hangmat, stuitte ik op dit plaatje. Een fantastisch plaatje waar ik jullie een mooie boodschap mee kan geven.

Vakantietijd…het is een tijd van even afstand nemen, even stilstaan en eventueel reflecteren op de maanden die achter je liggen. Vanaf een afstand kun je de omstandigheden waar je in zit op een andere manier bekijken. Als je er midden inzit kun je snel chaos ervaren. Maar van een afstand kun je er soms meer rust bij ervaren. Ik wens je toe dat je dat de komende tijd kunt doen. Even uit je dagelijkse hectiek en op adem komen!

Leven vanuit rust. Het is voor mij jaren geleden een nieuwe manier van leven geworden waar ik nu mijn beroep van gemaakt heb om ook andere mensen naar die manier van leven te coachen. Betekent leven vanuit rust dat ik nu bijna niets doe? Oh nee hoor, mensen die mij kennen weten dat ik niet zo gauw stil zit. Ik geniet ervan dingen te ondernemen. Van stilzitten word ik niet gelukkig. Maar ik heb wel geleerd om dingen in een ander tempo te doen en met een ander gevoel in mijn hart. 

Dat vele ondernemen, dat is iets wat íkgraag doe. Een ander zou al moe worden bij de gedachte 😉 Maar dat is niet erg. De kunst is te ontdekken wat bij jou past. Wat jou rust geeft en waar jij energie van krijgt. 

Ontdekken wat voor jou ‘leven vanuit rust’ is heeft tijd nodig. Tijd om je leven vanaf een afstand te bekijken. Een nieuwe blik op zaken. Een nieuwe manier van denken. Soms lukt dit tijdens een vakantie, soms is daar meer voor nodig. Kom jij er nou in je vakantie achter dat je meer nodig hebt dan alleen vanaf een afstand te kijken en wil jij eens diepgaand kijken naar alle facetten in jou leven tijdens een persoonlijk ontwikkelingstraject? Zou je het fijn vinden een coach naast je te hebben staan om dit samen te doen? Neem dan na jouw vakantie contact op via de knop hieronder om te kijken of een coachtraject jou hier verder bij kan helpen.

Voor nu wens ik jou een hele fijne vakantie toe.

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, grenzen aangeven, onrust, Stress, toekomst met de tags , , , , . Bookmark de permalink.