Een geest van kracht, liefde en bezonnenheid

In de coachpraktijk gebruik ik teksten uit de bijbel om mensen te bemoedigen. Bij de voorbereiding heb ik vaak een tekst in gedachten waarbij ik weer aan een volgende tekst moet denken en weer aan een volgende. Toen ik aan de teksten die je op de afbeelding ziet moest denken leek het me leuk om deze bemoediging hier met jullie te delen.

Als je moedeloos bent op dit moment zul je vast herkennen wat er in spreuken staat, dat je kracht te kort schiet. Wat is het mooi dat je dan je nood bij de Heer mag brengen en dat Hij zal antwoorden met ruimte. Zijn Geest kan je dan kracht en liefde geven. Dat wens ik jou toe. Durf jij jouw situatie aan Hem over te geven?

Christelijke coaching

Ben jij op zoek naar een christelijke coach die jou moed inspreekt en bemoedigt met liefdevolle woorden die jou weer kracht geven zodat je ruimte krijgt om te groeien? Kom eens lang voor een kennismaking of maak een afspraak voor een online gesprek vanuit jouw eigen huis.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, geloof, onrust, Stress, zelfbeeld met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.