De bevrijdende kracht van vergeving

Regelmatig krijg ik het te horen in de coachpraktijk; Mensen gaan zich lichter voelen, bevrijd van lasten waar ze zich niet eens echt bewust van waren. Stapje voor stapje bewustwording van bepaalde patronen. 

Vergeving maakt ook onderdeel uit van een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching. Door situaties uit het verleden ( soms lang geleden, soms minder lang geleden) kun je je gevangen voelen. Gevangen in een net van gedachten en gevoelens. Gevangen in bitterheid, angst, verdriet, boosheid of wrok. Het werkt als een soort gif diep van binnen. Door te vergeven maak je ruimte voor rust en liefde die bevrijdt. Als een gevangene die vrijgelaten wordt.

Christelijke coaching

Herken jij de gevoelens van wrok, boosheid of bitterheid? Zou je wel willen vergeven maar weet je niet hoe? Vergeven is een proces. Dat doe je niet zomaar in een ogenblik. Daar is moed voor nodig om oog in oog te staan met wat jou is overkomen. Dat kan heel spannend en confronterend zijn. Ik begeleid je graag in dit proces zodat jij bevrijd wordt van die last die al zolang op jouw schouders ligt. Ik loop coachend en biddend een stukje mee. Zou jij dit willen? Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in liefde, onrust, relaties, vergeven met de tags , , , , . Bookmark de permalink.