Het anker van je ziel

Storm Corrie….ze kwam over ons land deze week! Nu kan ik natuurlijk niet anders dan een quote delen van mijn naamgenoot Corrie ten Boom.

blog gaat verder onder het plaatje

Heb je op dit moment met een storm in je leven te maken? Dan wil ik je ook bemoedigen met de woorden uit een lied van Reyer:

U houdt mij op mijn plek

Al kolkt de oceaan

En slaan de golven steeds tegen mijn leven aan

Geen storm is sterker dan het anker van mijn ziel

Mijn anker, Sterke God, In U alleen is mijn hoop zeker

Mijn anker, U laat niet los, Mijn hoop is in de naam van Jezus

Mijn hoop vindt vaste grond, Waar ik ook ben beland,

Zelfs midden in de storm, Houdt U mij in Uw hand.

Het was wel apart hoor om mijn naam zo de hele dag te zien en te horen. Een geruststelling voor alle mensen die een coachtraject overwegen voor nu of in de toekomst: 

– Een coachtraject is gericht op herstel. Ik zal je met veel liefde aan de hand nemen om steeds meer te helpen helen wat ‘kapot’ is gegaan. 

– Ongemak zul je misschien wel kunnen ervaren tijdens een traject. Niet omdat ik nou zo vervelend doe ( al kan ik als ik eerlijk ben wel confronteren ☺️), maar omdat voor veel mensen voelen gepaard gaat met ongemak. Hopelijk ga je je er steeds gemakkelijker bij voelen. Ik doe in ieder geval mijn best om je op je gemak te laten voelen. En weet je…juist in ongemak zit de groei…dus ga het ongemak alsjeblieft niet uit de weg.

– Nu heb ik thuis vanmorgen letterlijk flink huisgehouden…het was mijn vrije dag en dan pak ik t vaak even flink aan in huis. Mijn man noemt mij dan vaak de witte tornado ☺️

In een coachtraject doe ik t rustig aan op jouw tempo. Laatst vroeg iemand een coachsessie aan die eerder een traject heeft afgerond. Ze had het even nodig om ‘alles weer netjes in de kast te zetten’ (Uiteraard figuurlijk in haar hoofd) en daar help ik graag bij!

Neem gerust contact op voor een kennismaking als ook iemand nodig hebt om alles weer even netjes in de figuurlijke kast te zetten. 

Wil je ervaringen van anderen lezen? Neem een kijkje bij ‘ervaringen’.

Dit bericht is geplaatst in balans, onrust, Stress, toekomst met de tags , , , . Bookmark de permalink.