Liefde is een keus

Vorige week zaterdag was ik bij een vrouwendag. Daar hoorde ik een mooie boodschap over liefde. “Het is een misverstand om te menen dat liefde bij de ander moet beginnen. Liefde voor de ander begint bij jezelf. Liefde begint niet bij een gevoel, maar bij een keus. Het gevoel is er vaak alleen in het begin, om een relatie te behouden zijn er momenten dat je voor liefde kiest zonder dat je m voelt❤️ “

Je herkent dit vast. Aan het begin van een relatie is alles nieuw en zie je vaak de positieve kanten in de ander. Je voelt je tot de ander aangetrokken. Na een tijdje beginnen ook de minder leuke eigenschappen op te vallen. Dan kan het liefdegevoel soms ver weg lijken. Dan verandert liefhebben in een keuze. Kies jij ervoor de ander lief te hebben ook al voel je op het moment heel iets anders? Liefde is iets moois!

Eerder schreef ik ook deze blog over de liefde…. Liefde is……

Wil jij kiezen voor liefde maar kost dat in jullie relatie heel veel moeite. Misschien is relatiecaching wel dat gene dat jullie kan helpen weer naar elkaar toe te groeien. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in liefde, liefhebben, relaties met de tags , , , . Bookmark de permalink.