Leven vanuit rust

De schommelbank in de tuin….mijn plek om gedurende de dag af een toe een half uur te nemen om te genieten. Tijdens een coachgesprek mocht ik vanmiddag weer iemand aansporen om de dag iets minder vol te plannen en vooral ook rust in te plannen. Ja….die momenten moet je plannen…. voor je t weet ren je weer van de ene activiteit in de andere. Weet je? God vraagt niet van ons dat we altijd maar rennen! Hij vraagt ons om ook zo af en toe stil te zijn en te rusten. Ik doe dat de ene keer met een boek, de andere keer met niets. Soms gewoon luisteren, evt met de bijbel in de hand: wat wil God zeggen? Wat maakt dat het leven aangenaam. En na dat halve uurtje kan ik er weer tegenaan en ben ik ook weer effectiever bezig dan wanneer ik alleen maar blijf ‘rennen’. Herken jij dat? Dat rennen? Overleven ipv leven vanuit rust? Zou jij willen leren leven vanuit rust? Een coachtraject met de TotalBalancemethode is er op gericht je leven weer in balans te brengen en bewijst keer op keer haar effectiviteit! Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of dit is wat je zoekt! Ik coach je graag naar een leven vanuit rust! Het is de investering zeker waard!

Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, onrust met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.