Totaal in balans (de reden voor TotalBalance-coaching)

Groei en Bloei Coaching biedt 3 soorten coaching.

Vaak staan deze soorten niet los van elkaar. Relaties, opvoeding (ook die je zelf ontvangen hebt) en je zoektocht naar ‘wie ben ik?’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is de reden waarom deze onderwerpen keer op keer terugkomen tijdens coachsessies. Vandaag ben ik bijvoorbeeld druk bezig met het uitwerken van opvoedstijlen van ouders en ontwikkelingsfasen van kinderen voor een relatiecoachtraject. Daarnaast ook met hoe ga je om met verschillende persoonlijkheden in verschillende relaties die je hebt op bijv je werk of in de kerk of in je familie voor een persoonlijk coachtraject. Daarbij mag ik altijd ook zoeken naar de link die de bijbel heeft met deze levensvragen! Mooie inzichten geeft dat en een stevige basis om vrucht te gaan dragen en en licht te zijn in de leefomgeving!

Coaching bij Groei en Bloei Coaching is voor individuele trajecten ook mogelijk via een internetverbinding zodat als je verder weg woont van de praktijk je gewoon vanuit huis gecoacht kunt worden.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, coachpraktijk, huwelijk, Opvoeden, relaties met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.