Het begint bij ontkiemen!


VERWONDERING vanmorgen tijdens het poetsen van de keuken. 
Vorig jaar had ik een mooi plant die helaas te nat was geworden en het niet overleefde. Het was een plant uit een bol. De bol heb ik bewaard en helemaal geen aandacht meer gegeven. Laatst besloot ik t toch te proberen om de plant een nieuwe kans tot bloei te geven. Ik stopte de bol in de grond en ga af en toe de grond wat water. 
Vanmorgen zag ik dat de plant aan het ontkiemen is?. Ik weet dat de plant nu wat vaker aandacht nodig heeft om te kunnen gaan groeien en bloeien.

Het doet me denken aan mijn werk als coach. Ik zie mensen binnen komen die vermoeid, uitzichtloos en ‘leeg’ zijn. Ze verlangen naar nieuwe energie en groei. Ik mag hen helpen te gaan wortelen en tools aanbieden om zelf na de ontkieming aandacht te geven aan hun groei zodat ze uiteindelijk tot volle bloei mogen komen. Daar waar hun invloed het grootst zal zijn zal hun eigen bloei tot stand komen. Die ontdekkingstocht loop ik met hen door. 

Waar kun jij je gaven en talenten inzetten zodat niet alleen jijzelf, maar ook mensen om je heen tot bloei komen? Loop je vast, lukt het je niet alleen? Ik ga deze ontdekkingstocht graag met je beginnen! 

Kom eens langs voor een gratis kenningsmakingsgesprek en ontdek hoe jij je leven weer kunt gaan loven zoals God dat bedoeld heeft! Precies op de plek waar jij op je mooist bent❤️

Ik gebruik deze pot vandaag tijdens het coachgesprek met iemand die aan de startblokken staat van een nieuw begin! Jesaja 43:19 Zie, ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het-heb je het nog niet gemerkt? Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis.

Dit bericht is geplaatst in coachpraktijk, toekomst met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.