Is dit nu later als je groot bent?!

Weet jij nog hoe jij als kind dacht over: later als ik groot ben? Je had grote dromen, je geloofde in de toekomst. Je kon niet wachten tot je groot zou zijn.

En nu….nu is het later! Je snapt misschien niets van het leven, en weet nog steeds niet wie je bent.

Mijn man zong een tijd geleden regelmatig het liedje hierover van Stef Bos (zie YouTube filmpje onderaan deze blog). Ook mijn man heeft een periode gehad dat hij opgebrand was. In deze periode voelde het zo: Is dit het nu?

Dat zijn gedachten die je kunt hebben als je stil gezet wordt. Als je in een periode zit waar ik vorige keer over blogde. Kom je hier goed uit dan durf je weer te gaan dromen. Dan kun je toch weer gaan denken over de mooie dingen die de toekomst zal brengen.

Dromen….doe jij dat nog? Durf jij te dromen of ben je zo vaak teleurgesteld dat je niet meer durft na te denken over de toekomst?

In de laatste fase van het traject bij Groei en Bloei Coaching ga je je dromen opschrijven. In eerste instantie zonder aan grenzen te denken. Wat denken we toch gauw in belemmeringen: “Dit kan niet omdat….”. Wat laten we onze dromen hierdoor toch gauw varen. Durf te dromen! Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Durf je hart open te zetten voor nieuwe dingen. Misschien lopen die dingen anders dan je droomde… maar komen ze er wel. Misschien zelfs beter dan in je droom. Als je ze aan het begin van je droom al uitschakelt, blokkeer je de weg naar iets wat misschien wel bereikbaar is via een andere weg!

Groei en Bloei Coaching helpt je om je weer te laten dromen. In een ontspannen setting durf je weer naar de toekomst te kijken. Wil je uit die drukkende huidige werkelijkheid komen en lichter door het leven gaan? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit bericht is geplaatst in toekomst. Bookmark de permalink.