Hoop in de bloei, kracht in de groei

Klaprozen, ze staan weer overal langs de weg. Prachtig vind ik dat! Sowieso geniet ik enorm van alles wat weer groeit. In huis en tegenwoordig ook in de plantenbieb voor het huis staan veel planten. Overal zie ik weer nieuwe knoppen verschijnen. Ik kan daar dan echt helemaal voor gaan zitten en me verwonderen over elke keer weer dat nieuwe leven dat tevoorschijn komt uit zo’n plantje.

Ik moest denken aan een lied van Elisa Mannah waar de tekst op het plaatje een citaat uit is.

Hoop in de bloei, kracht in de groei, dat is zo goed te zien bij planten!

Ik zie het ook bij mensen en het is mijn passie om mensen weer tot bloei te brengen. Daar waar de ‘knop’ nog niet zichtbaar is heb ik vertrouwen en hoop dat er nieuw leven gaat ontstaan in iemands hart. Wat fantastisch dat ik zo’n mooi beroep mag hebben!

Christelijke coaching

Heb jij een tijdje stil gestaan? Sta je in de schaduw waardoor groei en bloei niet goed tot stand komt? Wil je weer in het licht stappen zodat je weer gaat groeien en bloeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Dit bericht is geplaatst in geloof, genieten, toekomst met de tags , , , , . Bookmark de permalink.