De remmen gaan los!

Dit is mijn fiets. Mijn favoriete vervoersmiddel. Ik hou er van om me van A naar B te bewegen en ondertussen te genieten van alles wat ik voel (wind of zon), zie en hoor.

Terwijl ik vandaag zo op mijn fiets zat moest ik denken aan de tijd waar we nu in leven. We hebben anderhalf jaar ‘op de rem’ geleefd. Minder activiteiten, minder prikkels. Maar nu gaat de rem er langzaam weer af. Ik merk de afgelopen weken aan mijzelf dat ik weer prioriteiten moet stellen. Weer oppassen waar ik ‘ja’ en ‘nee’ tegen zeg en goed mijn agenda in de gaten houden. Gelukkig heb ik door waardevolle levenslessen goed geleerd hoe ik dat moet doen en weet ik inmiddels waar mijn grens ligt. Ook voor mij geldt wel dat er tijden zijn dat ik de balans weer even moet zoeken en moet uitvinden in welke versnelling ik de komende tijd door het leven wil ‘fietsen’.

Ik kan me zo voorstellen dat de komende tijd spannend is voor veel mensen. Je hebt nu lange tijd ‘op de rem’ gestaan en mag weer gaan ontdekken hoe je je gaven en talenten wilt gaan inzetten. Je voelt je misschien wel onrustig omdat alles nu ineens wel heel snel weer op je weg komt. Vindt je het spannend om de rem los te laten? Ben je bang om in een veel te hoge versnelling terecht te komen? Weet je dat je daar zelf de regie over kunt hebben?!

Merk je dat je het lastig vindt die regie te pakken? Wordt je geleefd in plaats van dat je geniet van het leven? Wil je in een ritme gaan leven die prettig voelt? Wil je niet in één keer de remmen losgooien maar dit samen met iemand stapje voor stapje doen? Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe ik jou daarbij kan helpen!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, grenzen aangeven, onrust met de tags , , , , . Bookmark de permalink.