Lekker samen ANDERS zijn!

Wij hebben een abonnement op de Donald Duck. Elke week komt hij door de brievenbus. Het enige poststuk waarvoor onze kinderen naar de brievenbus rennen.

Deze week stond er in een boekje dat er bij zat een wijze les. Ik wil hem gelijk met jullie delen ?

Het fijne is, als je een beetje ANDERS bent en iedereen om je heen is ook ANDERS, dan kun je lekker samen ANDERS zijn.

De Donald Duck, een bron van wijze lessen. Mijn kinderen zeggen heel vaak als ik vraag : ‘Hoe weet jij dat nou weer?’ als ze weer eens een wijze afspraak doen, ‘dat heb ik in de Donald Duck gelezen’. Deze quote is een wijze les die ik iedereen mee wil geven die worstelt met het ANDERS zijn. Jouw anders zijn maakt jou juist uniek. Wij hebben jou nodig om Gods veelkleurige schepping te ervaren! Kom je tevoorschijn? Durf je jezelf te laten zien precies zoals je bent?

Worstel jij hier mee en kun je wel een liefdevol duwtje in de rug gebruiken om tevoorschijn te komen precies zoals bij jou past? Ik ontvang jou graag voor een vrijblijvende kennismaking in mijn spiksplinternieuwe coachruimte! Neem gerust contact op. 

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, zelfbeeld met de tags , , , . Bookmark de permalink.