Ingrediënten voor een huis vol liefde

In de coachpraktijk coach ik vrouwen, echtparen en moeders. De relatie met anderen komt uiteraard vaak ter sprake. 1 Korinthiers 13 is een hele mooie handleiding en bevat richtlijnen die we kunnen volgen als we willen leren om steeds beter vorm te geven aan onze liefde voor anderen. Het is goed om regelmatig deze tekst erbij te pakken om te kijken hoe het met de liefde gesteld is in de diverse relaties die je hebt. Waarin kan je je nog beter ontwikkelen? Welke richtlijn zou je in je gezin als werkpunt kunnen introduceren? Hoe kun jij je man nog beter laten zien dat je van hem houdt? Je daden zeggen vaak meer dan je woorden. Laatst las ik de zin: “kinderen doen niet zozeer wat je zegt, ze doen wat je doet”! Welke richtlijnen van liefde breng jij in de praktijk met je daden?

Dit bericht is geplaatst in huwelijk, liefde, liefhebben, Opvoeden, relaties met de tags , , , . Bookmark de permalink.