Weg met die onzekerheid, pak ‘m aan in 2019!

Ben jij al langere tijd onzeker? Merk je dat het je leven beïnvloed? Bezorgt het je stress of maakt het je onrustig? Zou je zekerder in je schoenen willen staan en daardoor meer van invloed worden in je omgeving? Wil je dit nu echt gaan aanpakken? Begin 2019 goed en start een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching. Ontdek welke gaven en talenten God aan jou gegeven heeft waardoor jij van invloed kunt zijn op de plaats waar hij je geplaatst heeft! Ik help je graag dit te ontdekken. Neem gauw contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek! Groei en Bloei Coaching staat voor: persoonlijke aandacht, samen op zoek gaan naar wie jij bent, Gods wil zoeken in jouw leven. Jouw relatie met God versterken terwijl jij kleine praktische stapjes vooruit maakt. Een door clienten zeer gewaardeerde manier van coachen! Coaching met meerwaarde.

Het leven kent verschillende seizoenen
Dit bericht is geplaatst in balans, Stress, toekomst, zelfbeeld met de tags , , , . Bookmark de permalink.