Even terugblikken en dan weer vooruit kijken!

Een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching begint altijd met het terugblikken naar het verleden. Welke gebeurtenissen zijn van grote betekenis geweest? Deze kunnen zowel positieve als negatieve gevolgen hebben voor wie je nu bent en hoe je nu in het leven staat. We gaan figuurlijk op de diverse kruispunten staan en ontdekken daardoor patronen en gevoelens. We ontdekken ook de rode draad die loopt naar de hulpvraag van nu. Hoe hebben relaties zich ontwikkeld? Is er herstel nodig? Hoe breng je weer structuur aan? Hoe vind je weer rust? Wie ben ik? Zijn vervolgens vragen waarvan het antwoord gevonden gaat worden in het volgende deel van het coachtraject.

Omdat ik coach vanuit een christelijke visie, start ik een coachsessie vaak met een bijbeltekst. Afgelopen week mocht ik met een client stil staan bij een tekst uit Jeremia 6. Ik maakte voor haar bovenstaande poster met de tekst zodat ze die een zichtbare plaats kan geven in haar huis. Deze tekst past uitstekend bij wat we doen tijdens een coachtraject met als uiteindelijke doel: leven vanuit rust. Zijn wie je bent. Stralen en schitteren op de plekken die bij je passen.

Merk jij dat je vastloopt? Dat je verstrikt bent geraakt in negatieve patronen en gedachten? Ben je op zoek naar rust en lukt het je zelf niet deze te vinden? Ik loop graag een tijdje met je mee om deze weer te vinden. Wil je bij deze ontdekkingstocht ook ontdekken wat God jou te bieden heeft en je relatie met Hem versterken? Dan ben je bij Groei en Bloei Coaching aan het juiste adres!

 

 

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in coachpraktijk, onrust, toekomst, verleden met de tags , , , . Bookmark de permalink.