Gelukkig nieuwjaar!

Het is de eerste week van januari. We wensen elkaar weer het beste toe. We kijken uit naar een nieuw jaar. Misschien heb je ook wel goede voornemens. Dit jaar ga je het allemaal anders doen. Je wil af van die oude patronen of wil stoppen met een verslaving. Of je hoopt dat dit het jaar wordt waarop je eindelijk het stressgevoel dat je al maanden, zo niet jaren, met je meedraagt kwijtraakt. Net als vorig jaar ga je je best ervoor doen. Deze keer gaat het lukken!

De meeste mensen houden het zo’n 3 a 4 weken vol maar daarna vervallen ze toch weer in het oude patroon. Het gewone leven is al snel weer begonnen en je hebt het weer druk…druk….druk.

Dit kan anders! Van je stressgevoel raak je niet zomaar af maar er is een weg waarop je toewerkt naar een ander antwoord op de vraag:” Hoe gaat het met je?” Dan is je antwoord niet meer….”druk, druk, druk”….maar kun je vertellen wat je aan het doen bent en dat het je energie geeft. Die weg is namelijk gericht op het vinden van de dingen die je energie geven.

Ik heb dit zelf de afgelopen jaren mogen ondervinden. Haast is er niet meer bij. Met tijden heb ik het best wel “druk” maar het zorgt niet voor stress. Ik heb geleerd op een andere manier keuzes te maken. Het heeft mij zoveel geluk gebracht dat er een droom is ontstaan om andere mensen te gaan coachen die ook vast zitten in oude patronen, die regelmatig stress ervaren of steeds weer opnieuw in een rollercoaster terecht komen. En die droom deel ik vandaag met jullie omdat hij werkelijkheid gaat worden!

Tijdens mijn Total Balance Coachtraining ben ik klaargestoomd om mijn eigen coachpraktijk te starten en die is er inmiddels. De training is achter de rug, de inschrijving bij de KvK is gedaan. Ik ben er klaar voor vrouwen te coachen die op zoek zijn naar rust in hun leven. Een rust die echt gelukkig maakt!

Vandaag is de dag dit bekend te maken.

Wil je weten wat ik doe? Neem eens kijkje op mijn website www.groeienbloeicoaching.nl

Wil je regelmatig een blog lezen die ik schrijf? Like dan mijn facebookpagina!

En ken je iemand die op zoek is naar rust in haar leven? Vertel gerust over deze coachpraktijk in Eindhoven.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Gelukkig nieuwjaar!

 1. Marieke Schoenmakers schreef:

  Hee Corrie!
  Wat geweldig zeg!
  Heel veel succes en ik zal je aanbod zeker rondbazuinen!!
  Groetjes Marieke

 2. Caroline schreef:

  Ha Corrie,
  Ik heb je gevonden. Je site ziet er mooi uit.
  Succes!
  Groetjes, Caroline(mede cursist TB)

Reacties zijn gesloten.