Seizoenen geven kleur aan het leven

Deze prachtige boom staat voor de praktijkruimte. Ik geniet van de kleuren van de boom het hele jaar door. In het voorjaar kleurt hij roze, in de zomer groen en in de herfst heel mooi rood. In de winter moet ik weer even geduld hebben want dan zie ik alleen maar de takken. De foto links maakte ik in het voorjaar, de foto rechts afgelopen weekend.

Bij de start van de coachpraktijk koos ik voor een boom als logo en de naam ‘Groei en Bloei Coaching’. De symboliek van een boom vind ik geweldig om te gebruiken in de coachpraktijk. De terugkerende seizoenen herkennen we ook ons ons leven. Er zijn tijden dat we veel energie hebben en vele gedaan krijgen met veel enthousiasme. Maar er zijn ook tijden dat we het voor ons gevoel niet meer in de hand hebben en net als in de herfst onze kleur dreigen te verliezen. We moeten dan pas op de plaats maken en staan een tijdje stil. Zoeken we de rust op (zoals een boom dat ook doet in de winter) dan maken we plaats voor nieuwe bloei in een volgend seizoen. 

Merk jij dat je geen grip meer krijgt op jouw situatie? Ben je jezelf even helemaal kwijt? Voel je de energie weglekken? Ben je meer aan het overleven dan Leven? Wil je weer steviger in je schoenen staan? Wil je weer meer energie krijgen? Wil je weer gaan Leven? Een coachtraject kan net dat steuntje in de rug zijn wat je nodig hebt. Ook als het eigenlijk best goed met je gaat, maar je merkt dat er meer in je zit dan je nu laat zien en niet weet hoe je dat zelf voor elkaar zou moeten krijgen, ben je van harte welkom eens langs te komen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Een coachtraject is een traject van persoonlijke ontwikkeling. Groei en Bloei in de gebieden waar jij groei zou willen doormaken. Als jouw geloof een belangrijke plaats inneemt in jou leven kan ik me voorstellen dat je dan op zoek bent naar een christelijk coach. Ik geef jouw geloof een belangrijke plaats in jouw groeiproces omdat ik geloof dat God de Bron is van ons bestaan. Mag ik meelopen in het huidige seizoen van jouw leven?

Dit bericht is geplaatst in balans, toekomst, zelfbeeld met de tags , , . Bookmark de permalink.