Pluk de dag!

Deze prachtige bloemen plukte ik deze week in een pluktuin. Ik had tot voor kort nog nooit van pluktuinen gehoord. Wat een fantastische ervaring is dat! Wat heb ik genoten zeg en ik geniet nog steeds, want deze bos bloemen op tafel herinnert mij steeds aan die mooie ervaring. 

Terwijl ik net in een tijdschrift de zin ‘snoei is bloei’ las, inspireerde mij dat weer om een bericht te plaatsen. Want het is ook in ons leven nodig om voor een overvloedige bloei regelmatig te snoeien. Welke gewoonten kunnen beter afgeleerd worden? Welke nieuwe gewoonten wil je aanleren? Dat is wat tijdens een coachtraject aan het licht komt en waar concrete stappen in genomen worden.

In de seizoenen zijn er seizoenen van snoei en bloei maar ook seizoenen van stilstand. Wij waren er nog net op tijd bij deze week. Bijna alles was uitgebloeid, met de laatste restjes konden we gelukkig nog mooie bosjes maken.

Nu gaan de planten in ruststand, er moet in het voorjaar weer gezaaid gaan worden. Zodat het volgend jaar weer een geweldige pluktuin is.

Een coachtraject begint ook bij de wortel. Groei en bloei volgen later. Wil jij over een jaar ook weer groei en bloei ervaren in je leven? Durf jij je worsteling bij de wortel aan te pakken en gedurende het jaar nieuwe gewoonten gaan zaaien? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Pluk de dag ! Kijk wat er vandaag op jouw pad komt en geef daar aandacht aan. Morgen komt later….dag voor dag, stap voor stap, ga je op weg van overleven naar Leven.

Christelijke Coaching

Wil jij Leven met hoofdletter L….God die jou Leven geeft? Overweeg eens een christelijke coach! Groei en Bloei Coaching biedt christelijke coaching vanuit bijbels perspectief.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, genieten, toekomst met de tags , , , , . Bookmark de permalink.