Geef Mij je angst

Gisteren deelde ik op facebook een lijstje met korte zinnen dat ik ergens anders zag. Blijf starten ook al gaat t verkeerd, ben je een onzeker of heb je angst. Blijf doorgaan was de boodschap. 

Nu bleef het woord angst bij me hangen. Het is nou juist datgene dat veel voorbij komt in de coachgesprekken en waarbij ik hoop mag bieden vanuit Gods woord. 

In 1 Johannes 4: 18 staat dat in de liefde geen plaats is voor angst. Volmaakte liefde sluit angst uit! 

Wat een mooie boodschap. En wat mooi om onze handen uit te strekken en God onze angsten te geven. Als hij onze handen vult met liefde is er geen plaats voor angst meer. Geweldig toch? Zo mooi om daar aan vast te houden en te groeien van standje OVERLEVEN naar LEVEN.

Dit gaat niet van de ene op de andere dag. Het is een heel groeiproces waar moed en doorzettingsvermogen voor nodig zijn. 

Wat is het heerlijk deze boodschap steeds weer door te mogen geven en voor mensen een tijdelijk steuntje in de rug te mogen zijn. 

Heb jij zo’n tijdelijk steuntje in de rug nodig? Kom eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek! Neem contact op via het contactformulier of bel even op (en laat een bericht achter op de voicemail mocht ik niet opnemen)

Dit bericht is geplaatst in balans, liefde, Stress, toekomst met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.