workshops/lezingen

Op zoek naar een vrouwelijke christelijke spreker voor je vrouwengroep of een andere vrouwenactiviteit? Ik ben uit te nodigen voor een lezing of workshop voor een groep vrouwen over thema’s die vrouwen aanspreken. Naast coachen is onderwijzen ook een van mijn passies. Onderwijzen en bemoedigen een geweldige combinatie die mij op het lijf en hart geschreven is. In mijn vrije tijd leid ik al jarenlang een vrouwengroep die samen nadenkt over hoe de bijbel van betekenis kan zijn in het dagelijks leven van een vrouw. Ik vind het een zegen deze groep te leiden en wil ook meerdere vrouwen vertellen over de fantastische lessen die de bijbel ons te leren heeft. Ik doe dit het liefst a.d.h.v. zeer praktische thema’s. Onderstaande thema’s behoren tot de mogelijkheden. Op verzoek kan er ook een ander thema uitgekozen/voorgesteld worden.

Voor boekingen: neem contact op via het contactformulier. Ik vind het fijn om minimaal 3 maanden van te voren uitgenodigd te worden zodat ik me kan verdiepen in de doelgroep en de toespraak daar op aan kan passen.


Thema: Het fundament van een christelijke vrouw


Tijdens deze lezing staan de kenmerken van een vrouw centraal. Bij bepaalde kenmerken horen ook valkuilen. Hoe kun je de specifieke vrouwelijke kenmerken gebruiken om de grootste opdracht die Jezus gaf ” Heb God lief boven alles en je naaste als jezelf” uit te voeren? Hoe herken je de valkuilen en zet je ze om in sterkten?


Thema: zip you lip

Voor moeders….hoe kun je op een positieve manier je kinderen opvoeden zonder veel te mopperen of de strijd aan te gaan met woorden?

Voor echtgenotes….hoe toon je respect voor je man?

Voor vriendinnen…..hoe kun je een goede vriendin zijn die luistert i.p.v. altijd zelf aan het woord te zijn?

Hoe breng je Kolossenzen 4:6 “Als u wilt weten hoe u op de mensen moet reageren: vriendelijk, maar beslist” in de praktijk? Je woordkeuze en lichaamstaal hebben hier een grote invloed op. Tijdens deze lezing zullen praktische voorbeelden en kennis en zicht op je lichaamstaal/-houding een belangrijke plaats hebben. Je gedachten hebben ook een grote invloed op wat je zegt en uitstraalt. Daarom zal het thema gedachten ook ingepast worden.


Thema: In de put…uit de put

A.d.h.v. het bijbelverhaal in genesis over het leven van Jozef neem ik je mee in de levensreis die hij volgde. Hij moest door heel wat dalen heen om uiteindelijk zijn droom te bereiken. Zijn droom bleek Gods droom te zijn. Hij liet zich niet gevangen houden door het verleden. Hij gebruikte de kracht die God in hem had gelegd om grote dingen te doen die impact hadden in zijn omgeving. Welke lessen uit dit verhaal kun jij toepassen in jouw leven? Hoe kun je van “jouw dromen” groeien naar Gods dromen voor jouw leven?