Supervisie voor (nieuwe) coaches van TotalBalance

Ben je bezig met de training van TotalBalance en wil je graag supervisie ontvangen van een ervaren TotalBalance coach*? Dan ben je bij Groei en Bloei Coaching aan het juiste adres. Supervisie is mogelijk bij mij in de coachpraktijk maar ook via skype. Afstand hoeft dus geen belemmering te zijn. Ik werk(te) in mijn coachpraktijk voor het overgrote deel volledig met de TotalBalancemethode en kan putten uit de jarenlange coachervaring die ik heb opgedaan in mijn inmiddels goedlopende praktijk, maar ook uit diverse opleidingen/cursussen die ik voortdurend naast mijn werk volg. Daarmee kan ik jou ook diverse werkwijzen en hulpmiddelen laten zien die naast de methode te gebruiken zijn. Inmiddels heb ik ook een rijke schat aan eigen materiaal verzameld waar ik je over kan vertellen en waarmee ik op dit moment een eigen methode aan het ontwikkelen ben.

Voor de verplichte aantal supervisie-uren die je tijdens de training moet volgen reken ik een prijs van €95,- per sessie van een uur.

Uit ervaring weet ik dat het het eerste jaar (maar ook daarna nog) heel fijn is om zo af en toe te spreken met een ervaren coach zodat je vragen die rijzen voor kunt leggen en kunt groeien in je coachvak. Het helpt je op stevig in je schoenen te staan tijdens de opstart van je coachpraktijk. Voor deze supervisie of zzp begeleiding hanteer ik het tarief van €25,- per kwartier. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld 1 vraag die in 1 kwartier behandeld wordt. Is er meer tijd nodig dan kun je van te voren aangeven hoeveel tijd je nodig denkt te hebben. Wil je een uur gecoacht worden dan hanteer ik €95,- per uur.

Je kunt er ook voor kiezen om een jaar lang iedere maand supervisie te ontvangen van 30 minuten. Hiervoor betaal je een pakketprijs van €500,- te voldoen voor aanvang van de eerste supervisie-afspraak.

Naast supervisie kan ik je ook coachen in het ondernemerschap. Vind je het spannend om een eigen praktijk te beginnen en wil je dit graag doen op de manier die bij jou past? Ik coach je graag in de te nemen stappen die voor jou haalbaar zijn. Gewoon op de manier en het tempo die bij jou past. JOUW unieke manier van ondernemen zal de klanten aantrekken die bij JOU passen. Ook in het ondernemerschap mag je jezelf zijn! Ik heb mijn praktijk stap voor stap laten groeien op een tempo dat bij mij en mijn gezin paste. Inmiddels kan ik spreken van een goedlopende praktijk die DAT uitstraalt wat ik graag wil uitstralen. Rust, gemoedelijk, vredig, transparant en open. God heeft het enorm gezegend.

Net als gewone coaching is supervisie ook mogelijk via internet

*m.i.v. 1 januari 2021 ben ik niet meer verbonden met het TotalBalance netwerk. Je kunt nog wel terecht bij mij voor supervisie.