Supervisie en coaching voor startende ondernemers

Ben je bezig met een coachtraining en wil je graag supervisie ontvangen van een ervaren coach? Dan ben je bij Groei en Bloei Coaching aan het juiste adres. Supervisie is mogelijk bij mij in de coachpraktijk maar ook via skype. Afstand hoeft dus geen belemmering te zijn.

Uit ervaring weet ik dat het het eerste jaar (maar ook daarna nog) heel fijn is om zo af en toe te spreken met een ervaren coach zodat je vragen die rijzen voor kunt leggen en kunt groeien in je coachvak. Het helpt je op stevig in je schoenen te staan tijdens de opstart van je coachpraktijk. Voor deze supervisie of zzp begeleiding hanteer ik het tarief van €25,- per kwartier. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld 1 vraag die in 1 kwartier behandeld wordt. Is er meer tijd nodig dan kun je van te voren aangeven hoeveel tijd je nodig denkt te hebben. Wil je een uur gecoacht worden dan hanteer ik €95,- per uur.

Je kunt er ook voor kiezen om een jaar lang iedere maand supervisie te ontvangen van 30 minuten. Hiervoor betaal je een pakketprijs van €500,- te voldoen voor aanvang van de eerste supervisie-afspraak.

Coaching in christelijk ondernemerschap

Naast supervisie kan ik je ook coachen in het ondernemerschap.

  • Vind je het spannend om een eigen praktijk/ bedrijf te beginnen en wil je dit graag doen op de manier die bij jou past?
  • Ben je je bedrijf/praktijk begonnen omdat je merkte dat het verlangen door God in jouw hart is gelegd?
  • Zie je door de bomen het bos niet meer door alle tips die je vindt op internet over het starten van een bedrijf?
  • Is het doel voor jou niet perse ‘zoveel K’ winst maken maar is het resultaat van jouw klanten jouw grote winst terwijl je er ook je salaris mee verdient?
  • Heb je vragen m.b.t. jouw eigen rol als ondernemer of over een onderwerp waar je meer over zou willen weten en wil je even sparren met een ervaren coach? Ik help je graag tijdens een coachsesie.

Ik coach je graag in de te nemen stappen die voor jou haalbaar zijn. Gewoon op de manier en het tempo dat bij jou past. JOUW unieke manier van ondernemen zal de klanten aantrekken die bij JOU passen. Ook in het ondernemerschap mag je jezelf zijn! Ik heb mijn praktijk stap voor stap laten groeien op een tempo dat bij mij en mijn gezin paste. Inmiddels kan ik spreken van een goedlopende praktijk die DAT uitstraalt wat ik graag wil uitstralen. Rust, gemoedelijk, vredig, transparant en open. God heeft het enorm gezegend. Ik beloof jou geen bergen met geld maar wel bergen met zelfvertrouwen en enthousiasme. Door jouw zelfvertrouwen en enthousiasme zul jij de bij jou perfect passende klanten aantrekken.

Vind je het leuk om met andere ondernemers samen te komen. Eens per maand leid ik het ondernemers café in Christelijke Boekhandel de Fakkel in Eindhoven. Neem contact op als je interesse hebt om een sfeer te komen proeven.

Net als gewone coaching is supervisie ook mogelijk via internet