Onzeker of angstig voor de toekomst?

Van de week zat ik tussen het werken door lekker buiten te haken. Dat is het voordeel van een praktijkruimte aan huis. Terwijl ik zo zat te haken moest ik denken aan een thema dat vaak terugkomt in de praktijk tijdens coachsessies. Namelijk de controle of de angst voor wat de toekomst brengt loslaten.

Ik weet nu zelf waar ik naartoe aan het haken ben en wat (hopelijk ūüėČ) het eindresultaat gaat zijn. Die vrolijke zomertas, maar dan met andere kleuren. Als ik het voorbeeld niet zo hebben maar alleen de beschrijving dan zou het een flinke verrassing zijn wat er uiteindelijk te voorschijn gaat komen. Haken is eigenlijk niets anders dan steeds weer een knoop erbij. Bijzonder toch dat al die knopen bij elkaar iets moois gaan worden. Is het zo ook niet met ons leven? Soms weten we niet waar we op uit zullen komen. We hebben wensen en dromen en hopen op iets maar weten niet of het die kant op zal gaan. Dat geeft onzekerheid en misschien maakt het je ook wel angstig. Niet wetend waar je uit zult komen. Dan is het hopelijk geruststellend dat je je leven over mag geven aan je Maker. Degene die weet wat goed voor je is. Degene die gebeurtenissen op je pad brengt of gebruikt die je vormen. Soms zijn die gebeurtenissen alles behalve wat je zelf zou wensen. Achteraf zie je pas wat het je gebracht heeft maar tijdens voel je je aardig in de knoop zitten. Durf jij je leven volledig los te laten in de handen van onze liefhebbende God die weet wat goed voor je is? Dat kan soms knap lastig zijn! Daar help ik mensen bij. Dat gaat met vallen en opstaan. Maar wat is het mooi om gedurende een traject een mooi kunstwerk te zien ontstaan. Mensen te zien ontwikkelen en steeds meer te zien worden wie ze werkelijk zijn!

We krijgen in het leven geen briefje met het eindresultaat voorgeschoteld. We zullen het moeten doen met de ‚Äėwerkbeschrijving‚Äô. Daarom vind ik het lezen van bijbelteksten zo waardevol tijdens coachsessies. Ze geven richting, ze geven kracht, ze geven hoop, ze geven inzicht en ademruimte. Dat is waarom ik zo graag mijn christelijke identiteit meeneem in de coaching. Dat wat mij richting, kracht, hoop, inzicht en ademruimte geeft mag ik doorgeven. Daarvoor ben ik zo dankbaar!

Zou jij het fijn vinden gecoacht te worden door een christelijke coach die je ook vanuit de bijbel bemoedigt? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking. Dit kan zowel in de praktijkruimte als online vanuit je eigen (woon)kamer als je verder weg woont.

Geen coachtraject maar wel de tas haken? Het patroon van de tas ontving ik via het Dorcas handwerkatelier en is ook hier te vinden¬†https://dorcas.nl/…/Dorcas-Handwerkatelier_Patroon-tas…

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in geloof, onrust, toekomst met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.