Groeien en bloeien

De kleine cadeautjes in het leven. Ik hou er van! Dit boek gaf ik mezelf, of eigenlijk de coachpraktijk én mijn cliënten cadeau. Het is een prachtig vormgegeven boek waarin iedere bladzijde al een cadeautje op zich is. Er staan mooie versjes, bemoedigingen,etc in op bladzijden met mooie tekeningen. Ze geven sprankjes licht in donkere tijden. Én wat ook nog een cadeautje is, is dat het boek de praktijknaam bevat.

Op de achterzijde staat: ‘Er is altijd ruimte voor de Groei en Bloei waarvoor we geboren zijn’. Laat dat nou net zijn wat de kern van mijn praktijk aangeeft. Als kers op de taart fietste ik na het kopen van dit boek langs een prachtige strook vol met bloemenpracht. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Wil jij gaan groeien en bloeien waarvoor jij geboren bent maar weet je niet waar je zou moeten beginnen? Laten we samen onderzoeken hoe jij weer tot bloei komt. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan online of bij mij in de coachpraktijk.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in toekomst, Vrouw zijn, zelfbeeld met de tags , , , . Bookmark de permalink.