Welke weg kies jij?

Nieuwe wegen inslaan is spannend. Zeker weten waar je naar toe wilt is lastig. Wat zouden we toch graag een briefje uit de hemel krijgen waarop staat wat we moeten kiezen. Maar helaas, dat zullen we nooit krijgen. Daarom zul je eerst moeten proberen, met het risico de verkeerde weg in te slaan. Welke richting op? Diep van binnen weet je dat misschien wel, maar durf je niet zo goed. ‘Want stel dat….?’ Of ‘wat zullen anderen denken?’ denk je misschien wel. 

Een weg in slaan en erachter komen dat dat niet de weg was, is ook een stap vooruit. Dat inzien geeft lucht.  ‘Soms zul je het paadje van ‘dit is het niet’ moeten inslaan om het pad van ‘dit is het wel’ te kunnen bewandelen. Het zou zomaar de brug kunnen zijn naar positieve verandering’, is de gedachte die vanmorgen in mijn gedachten kwam. Ik heb het zelf al zo vaak ervaren. Ik mag ook zoveel mensen aan de hand meenemen in mijn coachprakijk om op ontdekkingstocht te gaan. Van te voren zullen we nooit alles weten…achteraf zien we pas wanneer we de juiste weg in zijn geslagen. Bij @omdenken zag ik het van de week ook voorbij komen: ‘ Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.’ Een quote van Søren Kierkegaard. 

Durf jij het aan die spannende stap van ‘het niet zeker weten’ te zetten? Durf je dat niet alleen aan? Ik support je graag als coach op dit stukje van jouw levenspad. Kom je een keer kennis maken?

 

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, onrust, toekomst, zelfbeeld met de tags , , , . Bookmark de permalink.