Wil je je hart luchten?

Wat een heerlijk weer hè? Staan bij jou ook de ramen weer open? Heerlijk die frisse lucht naar binnen! 

Wil jij je hart luchten?

Na al dat lange binnen zitten en hele dagen thuis met het hele gezin is deze mogelijkheid om alles open te zetten zeer welkom. De tuin heb ik van t weekend ook aangepakt, een aantal viooltjes staat te pronken en brengen wat kleurige vrolijkheid. 

Nu zat ik zo eens te denken. Is het zo ook niet met het hart? Lange tijd dingen opkroppen, geen uitlaatklep hebben kunnen ervoor zorgen dat je je opgesloten voelt. 

Ik moet denken aan de tekst uit psalm 139: 23:

Doorgrond mij o God en ken mijn hart, toets mij, weet wat mij kwelt. Psalm 139:23

Hoe is het me jouw hart? Voel je je ‘opgelucht’ of heb je iets dat zwaar op je hart ligt? Ben je al een tijdje down, onrustig of opgelaten? Zou het luchten van je hart je goed doen? Zou je deuren en ramen van je hart open willen zetten? Misschien eerst op een kiertje omdat je het best spannend vindt? Zou je wel eens een frisse wind over je leven willen laten waaien? 

Ik luister graag naar je!

Kom je binnenkort een keer langs voor een gratis kennismaking? Ik hoor graag waar je naar op zoek bent en in welke levensgebieden je deuren of ramen open zou willen zetten! En als je wilt help ik je ook op weg, stapje voor stapje. 

Is jouw geloof belangrijk voor je bij deze stappen? Ik ben een christelijke coach die graag God veel ruimte geeft in een coachtraject! Ik leg het je graag uit. 

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in coachpraktijk, onrust, Stress met de tags , , , . Bookmark de permalink.