Boekentip: ‘Rust’ en ‘Refresh’

Vandaag weer een boekentip! Eigenlijk zijn het er twee rondom hetzelfde thema namelijk Leven vanuit Rust. Herken je jezelf in een van deze woorden: Overweldigd, uitgeput, depressief, paniekerig, gestrest, opgebrand, gebroken, verlamd, kopje onder, leeg? Zou je deze woorden liever vervangen door : vredig, kalm, vreugdevol, tevreden, rustig, uitgerust, verkwikt en voldaan? Dan is het boek ‘Refresh’ van Shona en David Murray vast iets voor jou. Bovenstaande beschrijving komt uit de inleiding van het boek.

Het andere boek ‘Rust’ van Carianne Ros is voor mij ooit het boek geweest dat een grote verandering in mijn leven heeft veroorzaakt. Het is een dagboek dat je meeneemt in de weg naar een Leven vanuit Rust met praktische opdrachten. Beide boeken zijn een aanrader!

Op zoek naar echte rust? Bestel een van de boeken bij de plaatselijke christelijke boekhandel bij jou in de buurt. De boekhandels zijn blij met iedere bestelling die ze krijgen. Je doet ze er een groot plezier mee. Ze staan je ook graag en met liefde te woord!

Heb je vragen over deze boeken of wil weten welke het beste bij jou past? Ik help je graag om een keuze te maken. Neem gerust contact op. Ook als je eens verder wil praten over dit thema of als je na het lezen denkt: ik wil stappen zetten maar het lukt me niet. Ik coach je graag op weg!

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, onrust met de tags , . Bookmark de permalink.