Gelukkig en gezegend nieuw jaar!

We zijn alweer een nieuw jaar ingestapt! Een nieuw jaar vol met uitdagingen, nieuwe ontmoetingen, nieuwe situaties. Een jaar waarin ik jou weer veel groei en bloei toewens. Een jaar waarin sommige dingen hetzelfde zijn als altijd, maar andere dingen ook weer anders zullen zijn. Ik hoop en bid dat je iedere dag weer met een schone lei mag beginnen waarin je Gods goede daden zult ontdekken. Dat je mag ontdekken dat Hij trouw is wat er ook gebeurt.

Bovenstaande tekst gebruik ik in de coachpraktijk weleens om te vertellen dat bij God dingen nieuw kunnen zijn of worden. Wij komen zelf soms in een negatieve spiraal terecht waarbij elke situaties een gevolg kan zijn van een eerdere situatie. Gedachten-gevoel-gedrag en gevolg volgen elkaar continu op. Maar God kan dingen laten meewerken ten goede en soms uit onverwachte hoek een patroon doorbreken waardoor alles helemaal nieuw kan worden. Dan heb je geen vicieuze cirkel meer maar een stijgende lijn omhoog. Dat wens ik jou toe. Groei naar het licht toe. Gods licht!

Wil je daarbij gecoacht worden door een coach die het christelijke geloof (waaronder bijbel en gebed maar ook ervaringen) verweeft in het hele traject? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching

Dit bericht is geplaatst in toekomst met de tags , , , . Bookmark de permalink.