Coachtraject: complete route naar herstel en groei vanaf de wortel

Een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching is er één met een duidelijke structuur. Tijdens een gratis kennismaking leg ik de opbouw uit. Door deze structuur weet jij waar je aan toe bent en slaan we niets over. In het begin staan bewustwording en zichtbaar maken van belemmerende patronen centraal. Een proces dat soms best confronterend kan zijn maar ook zo verhelderend en duidelijk. Daarna ga je helpende en gezonde gewoonten ontdekken, aanleren en inoefenen. Precies zoals bij jou past. Stap voor stap, beetje bij beetje. 

Een coachtraject bij Groei en Bloei Coaching is geen hapsnap of instant oplossing. Het is een complete route naar herstel en groei vanaf de wortel aangepakt. Aan t eind van een traject sta je in de startblokken voor een nieuwe fase in je leven. Klaar om te gaan bloeien. 

Spreekt dit jou aan? Neem contact op voor een gratis kennismaking! 

Op de foto zie je de werkmap die tijdens het traject aangevuld wordt met steeds weer een nieuwe fase in het traject en een schrift dat persoonlijk voor iedere client door mij persoonlijk bestempeld wordt met een symbolische betekenis en bijbeltekst. Elke keer een uniek exemplaar. Van je af schrijven werkt helend. Alles bij elkaar in 1 schrift werkt ook inzicht gevend. 

Dit bericht is geplaatst in balans, coachpraktijk, toekomst met de tags , , , , . Bookmark de permalink.