4 ingrediënten voor groei en bloei in je leven

Vakantietijd…Hopelijk is het voor jou ook een tijd waarin het allemaal een beetje rustiger aan mag. Even niet te veel op de klok kijken en wat meer tijd voor rust en bezinning. 

Voor je het weet raas je weer door! Tijd nemen om tot rust te komen in een bewuste keuze. Je dagen niet te vol plannen en op zoek gaan naar dat wat jou rust geeft. 

Wijze lessen uit Jesaja over leven in balans

Vanmorgen las ik een mooi hoofdstuk in Jesaja . Hoofdstuk 30 bevat hele wijze lessen waarvan ik er 1 met jullie wil delen. 

” In rust en inkeer ligt jullie redding, in geduld en vertrouwen jullie kracht” Jesaja 30:15

Ik filter hieruit 4 ingrediënten; Rust, inkeer, geduld en vertrouwen.

Rust is nodig om tot inkeer te komen. Bewustwording is het begin van verandering. Wat zou jij na de vakantie anders willen doen? Denk er in de rust eens over na en schrijf het op!

Bewustwording is het begin van verandering

Verandering komt niet van de ene op de andere dag. Daar is geduld en vertrouwen voor nodig. Wat is het mooi dat we dit niet alleen hoeven doen maar dat we dat vanuit Gods kracht mogen doen die in ons is. 

Vraag jij je al langer af hoe je weer tot rust kan komen en vanuit Gods kracht kan leven? Ben je al lange tijd aan het worstelen en voel je dat het nu tijd is voor verandering? De ingrediënten die ik in het plaatje noem zijn ook onderdeel van een mooi coachtraject. Op een laagdrempelige manier ga je samen met een christelijke coach op weg naar een leven in balans waarin jouw geloof in God ook een belangrijke plaats inneemt, Ben jij niet gelovig maar spreekt de werkwijze jou wel aan? Kom gerust eens langs voor een kennismaking! In de vakantieperiode werk ik op gezette tijden ook gewoon door(dat kan nu met zo’n prachtige praktijkruimte voor de deur?), neem daarom gerust contact op via het contactformulier op de website.

afspraak maken met christelijke coach Groei en Bloei Coaching
Dit bericht is geplaatst in balans, geloof, onrust, toekomst met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.